Să ne cunoaştem mai bine?

| |
Adela a trecut cu gandul pe la mine şi mi-a dat de lucru. Leapşă: Câte din 200? Din listă, înşir ce am făcut. Multe au fost făcute alături de voi, aşa că e prilej de amintiri mijto:)

Am dat de băut în tot barul. Remember Panda, cu cele trei mese?

Am urcat munţii, mi-a stat inima la coborâre pe Scărişoară. Un prieten mi-a spart buza şi mi-a umflat falca pe atunci cu o piatră aruncată fără voie.. M-am trezit şi cu gândaci imenşi pe ochi.. Tot o veselie!

Am spus "Te iubesc" multora, îi iubesc şi acum! Am luat mereu copacii în braţe, am sărutat şi pământul de acasă, am mai facut şi un striptis în faţa unor prieteni faini.

Am mers la un meci mare de fotbal, am tresărit la fiecare vibraţie a stadionului, am plecat cu respect pentru nenii din tribuna 1 care îşi cereau scuze când înjurau la un rateu.

Eu mi-am crescut roşiile, eu mi le-am mâncat. Am dormit în căpiţe de fân, am schimbat scutece puturoase, am făcut baie în apă aproape îngheţată, nu m-am îmbătat niciodată din nimic, chiar dacă am băuut.

Am dat toţi banii din buzunar unor prieteni şi unor cerşetori, nu am mai avut ce cheltui şi a trebuit să uit de mâncare în ziua aia. Mi-am luat o zi liberă cu pretextul că sunt bolnavă pentru că aveam nevoie să stau pur şi simplu cu ochii în tavan. E bine să stai!

Am rezolvat în trei zile chestiuni (cu tot cu detalii) programate să fie rezolvate în trei săptămâni. Şi am apucat să fac şi eu lucruri pentru fericirea - ordinea personală!

Am furat multe, plicuri de zahăr şi linguriţe foarte des, pentru că nu aveam acasă! Am lăsat mesaje pe şerveţele chelnerilor drăguţi, am oprit tipi pe stradă ca să-i întreb de unde s-au îmbrăcat, am făcut pe Sailor Moon!

M-am jucat în noroi. Am jucat şi teatru, şi film. Am pupat pe cineva până l-am ameţit! Am primit de ffffffffffffmulte ori flori, fără motiv! Mulţu frumu!

Am luat prafuri, am ţinut discursuri publice în calitate de expert, am vorbit multe limbi străine la aceeaşi masă, am mâncat picioare de broască.

Am călărit, am mers pe motocicletă. Am ţinut vreo patru relaţii sănătoase, romantice, cu bărbaţi, până acum. Am citit şi Iliada.

Am schimbat lumea: i-am mai dat din mândria mea :))


4 reactii:

Unknown spunea...

E bine sa t simti bine in pielea ta. E bine sa stii ca lumea nu ar fi asha fara tine...pentru ca esti unic/a. Sa nu uitzi asta niciodata.

Paula NEGREA spunea...

tenq, tenq! promiti ca atunci cand uit imi scrii iar? :)

Catalink spunea...

Draga Zana,
Esti tanara si mai ai multe de facut in viata. Imi place mult la tine stilul plin de viata. E drept ca imi si aminteste de cineva foarte drag mie, dar nu neaparat de asta imi place stilul tau. Am avut placerea sa lucrez la agentia aia de presa, stii tu care, cu multe persoane, dar trei dintre voi mi-au ramas mai la suflet decat restul. Candva cred ca voi scrie ceva pe blogul meu pe subiectul asta. Vreau de mult sa fac asta si o voi face atunci cand voi simti ca ma copleseste inspiratia. Ceea ce nu e prea usor.

Paula NEGREA spunea...

Hehe, stiam eu ca sunt fata faina:)
Multzu frumu, Cocosh! Mai ales pt "Bestie cu ochi albastri!" cand nu am avut chef sa fiu amabila:)))