Traumatizant de adevărat

| |
Consumatorii de media sunt al dracu' de pretenţioşi. TEO (căreia îi doresc să nu se treacă niciodată!) ne zicea cam aşa zilele trecute:

Eu cu îmbrăcatul nu am nici cea mai vagă legătură. Dacă aş putea să mă îmbrac în colecţia EVZ în partea superioară şi în colecţia JN în partea inferioară, ar fi divin!

Dar, aşa, trebuie să mă îmbrac după stilist! Pentru că pe nimeni nu interesează ce spui. Oamenii se uită la televizor să vadă cu ce eşti îmbrăcată..


Poţi să spui, să explici, să faci, să dai din mâini, să-ţi dai duhul acolo.. şi ei : "Foarte frumoasă emisiune, ai fost îmbrăcată minunat!". "Bă, da' ce-am zis? S-a-nţeles ce-am zis?". "Nu am fost atenţi la ce ai zis, că era televizorul pe MUTE, dar erai îmbrăcată formidabil".

Să fii femeie în România mi se pare, în general, extraordinar de traumatizant, copii!

Trebuie să te îmbraci frumos ca să-ţi mai dea cineva atenţie!! Trebuie să te îmbraci de la cutare, de la cutare, nu de la şifonier, că nu mai merge aşea..


6 reactii:

titi ciocan spunea...

adevarat dar marutza e mai mijto si stilistu il inmbraca marpha rau...foarte "tineresc" asea ....teo e o balena esuata pt k a ajuns la prima, o televiziune d mana a 3-a....macar prin c poarta sa mai iasa si ea putzin in evidentza

Ana spunea...

True, true...sad, sad ..:)

Anonim spunea...

Haina il face pe om!

Sa va duceti la interviu cu costum Armani si ceas Longines, da?

Anna spunea...

Ah deci dasta nu obtin eu joburi bune pentru ca nu ma imbrac de la Dolce... trebuie sa iau atitudine :D

Adela spunea...

si eu care credeam ca daca imi folosesc buclele si esarfele colorate fac senzatie...
bucle marca "Moatze"
esarfe marca "Bancarelle indiene"
:P

@Dragos - cred ca daca mergi asa la interviu, nu te angajeaza de frica...

Anonim spunea...

ma bucur ca ne vizionezi interviurile Stiletto.ro, intradevar Teo e un personaj fascinant, si mai fascinant e sa ii iei interviu, nu am avut spatiu dar vom reveni cu ma multe din interviul cu ea.