dar despre vreo BIBLIE..

| |
.. a ALIMENTATIEI stim ceva?

tuturor ne e muuult prea familiara si simpatica biblia modei. e cineva, printre voi, care ma poate indruma si spre o biblie a alimentatiei la fel de.. creditata?

dupa ce mananci, cu pofta dintotdeauna, strugurii de toamna-devreme, dar intr-un context "parfumat" cu Magnum putred-dulce de ajungi sa-ti versi si splina si stomacul si sufletul in toaleta de la bloc si sa zaci trei zile in paine prajita, te cam prinzi ca.. it's not rili all about feshan.

2 reactii:

Claudiu C. spunea...

Biblia Alimentatiei...frumos concept, dar cred ca este pe cale de disparitie asemenea ursilor Panda. Poate am putea regasi cateva file din ea in gradinile cunoscutilor ce ii avem in zonele rurale...dar si asa am indoieli (senzatii similare de eliminare a splinei,ficatului sufletului si ale altor organe am incercat dupa un ciorchine de struguri zis natural, de la tara,de la o matusa...stropit cu DDT - spalat inainte de a fi consumat - ...aspect aflat dupa ceva timp). Eu unul nu cred ca o sa gasim vreo editie completa in timpurile noastre.In schimb sigur vom gasi un "Vogue culinaro - cancerigen" sau "Avantajele E-urilor" sau alte chestii similare. Ca e la moda sa mananci repede, bine si...imbogatit (chimie pe paine)

Numai Bine!!!

Anonim spunea...

asadar: permanganat de potasiu plus acid sulfuric egal..? :)