CIRIPELI

| |
* continuu sa va zic hai pe Twitter, ca sa gustati primii din bunatatz! ;)


Hugo Boss revine pe Calea Victoriei, intr-o chirie cu pana la 50% mai mica. In grija unui francizat mai de-al afacerilor cu piese premium, speram..

Benetton cauta parteneri de business pentru cresterea numarului de magazine din Romania. Daca ne gandim ca in magazinul Sisley [brand Benetton] de pe Victoriei hainele sunt tinute in nylon pe umerase, ne bucuram tare ca italienii cauta parteneri locali nitel mai.. inspirati pe distributie.

Ieri s-a prabusit tavanul de peste 300 mp [suspendat pe o tija de 3.5 m inaltime, fara suprastructura - fereasca Dumnezeu!] din magazinul Adidas - AFI Cotroceni. Nicio victima, oamenii erau in depozit; insa marfa, deja aranjata, a fost distrusa. S-a lucrat cu buget de compromis.. si perfect inconstient. Dac-ar fi cazut tavanul dupa deschiderea-mare programata joi?

In Marea Britanie, Debenhams a pus ochii pe brandurile Karen Millen & Oasis. In Romania, asta ar insemna fratie Rafar - Solmar, grupuri de moda intre care e, de regula, "omor".





Oare cand o sa-si ia ziarele si revistele noastre om pe social media, sa se-ngrijeaza inteligent macar de Facebook-ul lor? Oare nu le doare inca in SATI?

Oare ce-si doresc femeile de la cei 4 potentiali demiurgi - Antonescu, Basescu, Geoana, Oprescu? 10 [jurnaliste] raspund delicios.