De inchipuiala. De dileala.

| |
Sunt zile in care te cauti de cicatrice si te gandesti bine-bine: mai mare durere decat atunci cand ti-ai spart prima oara capul n-ai cum sa mai simti in viata.

Semn ca-ti vei pune perlele in fata oricarei lovituri ce va sa vina si-i vei face fata mai mult ca perfect si politicos. Lady-like, afcors.

Dar daca nu ti-ai spart capul inca? Eu nu-s patzita..Nici pe Paris nu l-am patzit inca, asa ca va las cu niste poze secsi [ale alteia] din el, totusi, cu intrebarea [mea] ;)
CREDIT PHOTO: Vogue UK

5 reactii:

Alex spunea...

Incearca sa functionezi ca un burete. Absoarbe din emotiile celor care au patit-o si pastreaza o parte din acele emotii in tine.

Paula spunea...

Patzitii sa-mi impartaseasca, asadar, daca-s oameni buni! ;)

carola spunea...

ei, durerile alterneaza :)) cu timpul devenim mai sceptici si, cica, mai pregatiti, dar asta nu inseamna ca doare mai putin. nu stiu insa daca asemenea dezvaluiri folosesc cuiva - "buretele" functioneaza doar pana la un punct si nici un cap nu doare mai tare ca cel din dotare.

Paula NEGREA spunea...

Ti-am pove ca eu mi-s om de planificare strategica.. trebuie sa-mi iau toate masurile, in caz ca amenintarea se-ntampla. Macar de-o amortizare sa pun cat de cat logic.. :))

[am visat urat si ciudat iar, de-aia]

carola spunea...

putem forma un club pe tema viselor...