O duminica, un DN1, o gherila

| |
Aseara a fo ultima sansa a unui aspirant la presedintie sa creasca in ochii unei cozi de doi kilometri. Ultima, ratata, afcors.

Aseara ar fi fo vreme buna de gherila pe DN1, cum bine-mi puncta Dragosi: era suficient ca un Crin Antonescu, de exemplu, curat si demn cum ni se ofera el pe tava, sa mearga alaturi de cele 400 de masini, in coloana, si sa se joace inca putin si politicos cu nervii soferilor, amintindu-le, da, iar, ce nu s-a facut pentru zenul lor de sfarsit de week-end..

Ar fi cules, poate, injuraturi, pe alocuri, dar ar fi capatat respectul majoritatii celor care indura cinci ore de stat pe un drum care face trei ore de mers [din Bran in Piata Amzei]. Prea des a fo majoritatea asta depasita nonsalant de masina oficiala, in cinci ani, doar pentru ca ea avea o sirena..


P.S. In lipsa de mers si de gherila, muzica asta a functionat bine la indurarea statului! ;)

6 reactii:

carola spunea...

oh, traficul si spectacolul alegerilor - ce bine se impletesc cele doua... mai adaugam niscaiva gripa (cu masti "cristalizate", ca asa-i in trend... ;) si o boaghe de criza economica si obtinem un adevarat festin mediatic.
(noi ne calmam, in drumurile noastre de weekend, cu coloanele sonore din ocean's 12 si 13)

Alex spunea...

deh.. a trecut vremea cand era si el in rand cu pulimea

Paula NEGREA spunea...

vaaai, alecs, ce parere mi-nu-na-ta ai despre noi!

P.S. si in varf, in varful nostru, ce e? :))

Alex spunea...

:)) trebuia sa pun ghilimele la "pulimea", e un termen pe care astia (de la varf) il folosesc si mi s-a parut potrivit

in varful nostru cred ca e durerea de cap... :)

Claudiu spunea...

Servus,

Cred ca mai bine e cu trenul...desi am patit ca din Brasov in Bucuresti sa fac 7 ore...am zis ca e dric nu tren...din care 3 ore de la Buftea. Pai sa zica naibi ca face atata din Buftea. Mergeam pe jos. Cat despre morcovii aia cu girofarul...sa si-l bage in DOSia (sti tu...detergentul ala cu porcusorul vesel pe el;) ). In conditiile actuale la salariu o sa imi cumpar helicopter...;)

Numai bine!!!