DELICATESE

| |
Vine un decembrie in care-ti pui bocancii si tiara si te-ntorci acasa-acasa. Putin trecuta de 22, iti traiesti finalul bildungsromanului intr-o dimineata cu espresso scurt, cand tata iti daruieste briceagul - ultimul adjuvant pentru traiul in jungla urbana.

Si cum desavarsirea initierii in viata iti cere sa te incumeti sa gatesti delicatese, alegi, cu buna cuviinta, o reteta de.. fudulii de porc, spre seara.

Le indepartezi un-doi pielita, le freci bine cu otet, le speli cu gheata, le sotezi patru minute in coniac tare, le tii la cuptor 40, apoi le servesti cu hrean, dupa instructiunile maestrului Hadean.


Le-ai tratat aspru, dar ti-au iesit delicioase; parc-ar merita un zambet. Asta sa fie reteta-minune pentru delicatese, ladies&gentlemen?

2 reactii:

serban spunea...

Combinatia fudulii de porc - briceag imi da niste fiori reci pe sira spinarii.

Una peste alta, reteta lui Hadean suna tare bine, pacat ca eu nu servesc nici porc, nici coniac :p

Paula NEGREA spunea...

Briceagul e, desigur, pentru supravietuire: sa fiu convinsa ca, la nevoie, intr-o caserola, voi putea avea niste fudulii, dupa cum pica :))

Off, cu regimurile tale! Porc ruulz, whiskey rulz even more.