GENTALMENILOR cititori!

| |
Simona Hulber bibileste de mai mult de zece ani la imaginea de GENTALMAN. Acum e creativul din spatele brandurilor Cavaliere si Zenonni, "musafir in pravalie" cu povesti care-mai-de-care in 2010!


CAND SI CUM SA-TI PORTI SACOUL DE CATIFEA?

Un sacou de catifea la unul sau doi nasturi, inchis la culoare, e-un semn de fericire a garderobei, ne transmite lady Hulber!

E-o piesa superchic, de asortat si la zi, si la noapte, si la buro, si la petrecere. Poate intra in gasca, astfel, cu un pantalon de lana de aceeasi culoare, doar un ton mai diferit, si o camasa alba ori cu un pantalon de lana in dungi puternice, un pulover fin in V si un fular de matase.


LA CE TINUTA, SILUETA SI OCAZIE SA ASORTEZI O CRAVATA SLIM?

N-a ajuns ea, cravata, degeaba slim! A fost, de fapt, "motzul" armoniei slim-fit, asa ca nu se impaca decat cu o camasa atasata de un corp pe cat de... putin robust se poate! Pastrand proportiile, costumul potrivit trebuie sa fie si el departe de clasicul-larg.

"Ocaziile" cravatei slim pot fi si smart - sacou, camasa, pantalon de bumbac, si trendy - cardigan, camasa, jeans, ne asigura lady Hulber.

4 reactii:

Corina spunea...

Placut stil de scriitura!M-a inveselit la cafea.
Am intrat intamplator de pe blogul Simonei H., imi place si aici educatia pentru rigoare in tinuta barbateasca.Pentru inventivitate cu bun gust.
Doamnelor, nu faceti ceva de acest gen si pentru femei? Incep sa realizez ca poate nu barbatii au o problema....
M-am cam saturat de little black dress purtata doar pentru ca nu stiu ce sa foloseasca la anume evenimente. Lipsita de orice personalitate si creativitate.

Paula NEGREA spunea...

Multumesc, Corina! Blogul e, intr-adevar, despre un stil mai... ghidus de scriitura.

Sugestia mea, de ficare data cand cineva imi cere sfatul asortarilor, e un joc tare placut: http://www.polyvore.com

Stii, eu nu cred in retete(le altora). Cred doar in joaca asta nebuna, de una singura, cu texturi si culori si lungimi.

Corina spunea...

Joaca asta e totul! Fara libertatea asta a mintii, nu iese nimic adevarat.
Cand lucrez la margele,intind diverse bile pe o tava mare, sfoara, piele, lanturi, iar din amestec iese un joc teribil de frumos al culorilor, formelor si texturilor.Ai perfecta dreptate.

Ovidiu spunea...

De acord cu cravatele slim. Arata bine si incep sa fie din ce in ce mai purtate ;)