To all the men I love

| |
Te vad purtandu-ti camasa alba cu manecile suflecate, in negocieri, sau cardiganul din casmir, cat sa indulcesti sedintele aspre de buro.

Te vad in baschetii nazdravani SweaR si cu bretelele slabite, pe-o bicicleta, printre noroaiele de dimineatz ale Bucurestiului, sau in smoching, cu o camasa in carouri rosii si un papion negru oversized, printre pretentiosii unei seri de gala.

Te vad zambind cand iti vine sa-ti inchei toti cei trei nasturi la sacou, de atata frig. Te-mpiedica regula "Sometimes, Always, Never", de sus in jos, care ti-e sfanta, de la mine... ;)




Te vad chinuindu-te sa alegi UN COSTUM DE DOAMNE-AJUTA, cautand sa fie DESPRE TINE. Iata-i indiciile, de la Simona Hulber, musafirul meu in "pravalie":

- neaparat din lana; costumul din polyester e mai ieftin, se sifoneaza mai greu, dar te transpira, ohoo

- umerii sacoului ti-i imbratiseaza pe-ai tai

- maneca sacoului se termina unde-ti incepe degetul mare

- camasa iese 1,5 centimetri de sub maneca lui

- incheiat la nasturele de sus (daca e cu doi) sau la cel din mijloc (daca e cu trei), sacoul nu te strange, nici nu te scalda

- pantalonul e comod in talie si face o singura cuta pe pantof

- dunga nu merge nici spre interior, nici spre exterior, semn ca pantalonul e bine croit, iar tivul ajunge pana unde incepe tocul pantofului





La bune achizitii! Cu grija, fara sa insisti pentru un costum lejer, daca esti mai-putin-greu; pentru unul slim, daca esti mai-bine-facut; pentru... un sacou scurt, daca ai picioarele lungi! :)