Noi cum ne-om creste copiii?

| |
"Lui Andrei ii plac fetele si fetitele. Se bucura cand le vede, le urmareste prin parc si pe aleile dintre blocuri, le rade strengareste, le fura pietrele, se impiedica de vede vreuna mai fistichie.

Le cauta compania.

Semn bun dupa taica-sau, dar chin pentru mine, caci trebuie sa-l pazesc sa nu le scuipe din prea mult entuziasm sau sa-l ridic cand cade pe panta abrupta din parc, dupa ce incearca sa o ia pe scurtatura sa prinda o codana blonda".



Mama de Andrei-mic isi creste puiul cu bunele si cu relele lui 2010. Si cu o siguranta, tot a vremurilor noastre: ca fusta n-are ce cauta in garderoba lui; ca el, baietelul, e despre pan-ta-loni.

Eu o sa-mi cresc copilul, oare, cu aceeasi siguranta vestimentara, in zece ani de acum?








Anul asta se tot insinueaza o intrebare: "Are we ready to discuss skirt lengths for men?" Fusta pentru barbati nu mai apare doar in colectiile de podium, ci in moda tuturor strazilor "desuetei" Europe.

Cat credeti ca mai e pana sa ajunga, din excentricitate, un obicei de consum?

10 reactii:

Anonim spunea...

M-as fi asteptat sa existe un link catre The Sartorialist totusi, intrebarea si pozele cred ca ii apartin lui Scott Schuman. Daca exista catre "baiatulmeu...".

Paula NEGREA spunea...

Greseala mea, ai dreptate. Sunt intr-o ciudata indisciplina cand vine vorba de fotografii...

Ce parere ai de subiect?

Raluca spunea...

Oo doamne, asta nu o mai vazusem..s-au inspirat de la scotieni, e clar.

Mi se pare cel putin dubios, si totusi nu cred ca va deveni un trend,penru ca femeile au un cuvant de spus, si nu stiu cat de atrase s-ar simti de un barbat cu ...fusta:)) nu, nu

Anonim spunea...

Nu sunt buna la facut predictii, dar nu exclud varianta ca in 10 ani sa devina ceva normal, efeminarea barbatilor si masculinizarea femeilor e ceva ce putem vedea cu ochiul liber. Totusi, este un proces muult mai lent decat a fost cel de emancipare a femeilor, cu tot ce a implicat el. Noi de doream sa ajungem acolo unde nu eram acceptate, barbatii sunt in varful lantului trofic ca sa zic asa. Dar orice e posibil. :)

dressaddict spunea...

Daca stai sa te gandesti ca in urma cu muuuulta vreme fusta era normala pentru vestimentatia unui barbat, n-ar trebui sa fim asa de reticenti cand vedem vreun mascul imbracat cu ea. Doar ca azi e azi si asociezi fustele cu feminitatea, cu un picior fin dezgolit,nu cu unul musculos neepilat sau, mai weird, in dres 60den sa nu ii fie frig iarna. Plus ca fusta impune o anumita tinuta, pozitie a corpului, nu cred ca vreun barbat si-ar controla postura imbracat in fusta fiind, ci mai degraba ar sari sa-si recupereze pantalonii de unde i-a lasat.

Paula NEGREA spunea...

Sper din suflet sa nu ii apuce pe barbati gratia si seductia pe felia asta...

NoFaceFashion spunea...

Aceeasi intrebare se poate pune si in cazul tocurilor in incaltamintea barbateasca. Nu stiu sa zic care dintre cele doua variante, tocuri ori fusta, este mai putin feminina.

Paula NEGREA spunea...

Uitasem, mda. Tocurile sunt un chin, de ce dzeu le-ar purta? Macar fusta-i de-un fistichiu comod si aerisit, nu?

Mihaela Pojogu spunea...

Eu prefer doar pantalonii, ah si fara toc, pentru barbati si nu am auzit barbat, roman, care sa aspire la o asemenea tinuta. :))

Unii parinti pe vremuri isi imbracau copii invers, baiatul cu parul lung, posibil pompoane, in rochita si fata cu parul scurt, posibil breton, asa cum am fost eu, in camasuta si pantalon, am si poza doveditoare, facuta intr-un studio, insa nu am inteles de ce au facut asta !