Ce ma tine treaza

| |
de Carmen Gheorghita

Am primit o propunere interesanta, de la o fata tare draga mie, de a scrie un post, in lipsa ei. M-a onorat si m-am gandit sa compun un articol frumos pentru o fata frumoasa. Numai ca tema propusa nu e atat de „frumoasa”...

Asa ca, inainte de a da curs invitatiei, am petrecut cateva ore bune gandindu-ma la ce ma tine pe mine treaza, in afara de griji, stres, deadline-uri si alte „detalii administrative” ale vietii.

Pai ce ar mai fi?

Daca ar fi sa nu dramatizez gandindu-ma la noptile petrecute cu telefonul sub perna, in asteptarea acelui apel care nu venea niciodata (na, ca tot am dramatizat un pic), m-as gandi la acele nopti petrecute alaturi de prieteni, carti, filme, bloguri misto, la petrecerile din studentie care nu se mai terminau, ehhee… am avut si nopti albe frumoase.

Totusi, cea mai alba noapte, pentru mine, este aceea dinaintea intalnirii cu „el”. Da. Asta e cea mai interesanta noapte.

Oare o sa ma placa? Ce sa ii zic? Sa par serioasa sau sa rad non stop? Daca nu vine? Sa il pup pe obraz cand il vad sau doar sa zambesc? O sa creada ca sunt grasa? Cu ce culoare de oja sa imi fac unghiile? Trebuia sa ma duc la coafor, dar apoi o sa isi dea seama ca am facut ceva eforturi si nu vreu sa par disperata. Mai bine imi prind parul in coada. Oare cum sa ma imbrac? In fusta sau in pantaloni?














Daca imi pun o bluza decoltata, ce o sa creada despre mine? Daca ma imbrac prea sobru poate o sa zica ca sunt prea serioasa? Sa ii zic sa vina sa ma ia sau sa ma duc eu la locul de intalnire? Oare cum arata fosta lui prietena? De ce s-o fi despartit de ea? O fi lasat-o el sau l-a parasit ea? De ce e singur?

Sa ma duc sau sa nu ma duc? Daca o sa ma sune maine inainte de intalnire si o sa imi spuna ca a intervenit ceva? Sa par interesata sau sa nu il iau in serios? Oare el acum tot la intalnirea noastra se gandeste? (Vezi sa nu!...)

Si uite asa se face dimineata, pic de somn, nu am niciun chef de serviciu, mor de nervi ca arat ca naiba, tot nu stiu cu ce sa ma imbrac, am uitat sa cumpar cafea ieri, in drum spre casa, nu am apa calda ca se repara, iar, tevile din bloc, parul imi sta ca dracu', mi s-a rupt o unghie, masina nu porneste, telefonul suna non stop… offf…

Sper sa meriti, mai baiete, ca jar mananci!










FOTO: Hot Mess in a Walmart Dress

5 reactii:

Dragosi spunea...

Ieri eram in tren si doar ce ma asezasem pe locul unei doamne care, avem sa aflu pana la Ploiesti, se trezise de la ora 3 si nu a mai putut sa adoarma din cauza intalnirii cu El. Eu vreau sa va zic ca imi parea ca s.ar fi straduit putin prea mult.
Cica ar merita pentru ca nici el nu a dormit si o asteapta pe peron.
Eu sunt tot in tren, de data asta in sens invers si mai am pana ajung la Ploiesti. Daca o vad, va spun.
Astept sa vina 3G-u.

Paula NEGREA spunea...

Cred ca de la macinari d-astea ajungi sa detii stomac SH...

La naiba cu voi, domnilor, mult prea absenti deseori fata de cat de prezenti v-am vrea! :D

Andra spunea...

:-) Primele intalniri sunt magige, atatea stangacii, zambete ca nu ai ce spune, discutii stupide si totusi...minunata idee de post! Asteptam si urmarea, ce s-a intamplat dupa toata straduinta, a meritat sau nu?

Carmen spunea...

in ceea ce ma priveste, nu prea a meritat...dar, nu se stie niciodata:)multumesc pentru comentariu,Andra:)

KingCrab spunea...

ultima generatie de hand made :

http://ghemotoace.blogspot.com/

musthaves 2.0

inca nu ai unul ?!