Fool me, you summit!

| |
Zilele trecute mi-era ciudă că Dragoşi munceşte nonstop pentru samit, că trebuie să-i suport nervii în legătură cu samitul şi nu pot scrie despre ei (protocoale, probleme, deh!), că nu apuc să mănânc gogoşi fitzoase din vina samitului.

Zilele astea, Dragoşi m-a împăcat cu un pix şi o insignă de la samit (a 28-a broşă) şi a plecat să muncească altundeva :)


Am rămas eu şi cu ce m-a încălzit (distrat) pe mine samitul.. Mi-a plăcut de Bush care se tot întindea la pupat. Mi-a plăcut de un toc-cui ce se bâţaia pe cimentul de la Muzeul Satului în ritm de populară. Mi-a plăcut cum a stat costumul pe Băse. Mi-au plăcut mâna în buzunar şi fluieratul lui Putin. Mi-a plăcut de Băse şi de Bush care se ţineau de după gât ca şi cum ar fi mers toată tinereţea împreună la femei.

Mi-a plăcut şi de răbdarea îngerească a nevestei marinarului.. Să fi fost Elena Udrea la masă între Putin şi Bush (acoperită!! eventual cu gleznele la vedere:)), ar fi ţinut ei, toţi, minte că Bucureştiul e Bucureşti, nu.. glumă!? :))))

P.S. Ştiaţi că Băse e pe Twitter?

1 reactii:

Anonim spunea...

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品
情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣
視訊聊天室

情色,AV女優,UT聊天室,聊天室,A片,視訊聊天室


UT聊天室,視訊聊天室,辣妹視訊,視訊辣妹,情色視訊,視訊,080視訊聊天室,視訊交友90739,美女視訊,視訊美女,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天,視訊交友網,視訊交友,情人視訊網,成人視訊,哈啦聊天室,UT聊天室,豆豆聊天室,
聊天室,聊天,色情聊天室,色情,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080聊天室,080苗栗人聊天室,柔情聊天網,小高聊天室,上班族聊天室,080中部人聊天室,中部人聊天室,成人聊天室,成人