poziţionare, domnilor!

| |
[po-zi-ţio-na-re!]

POSITIONING is a game people play in today’s me-too market place..


SO, tocmai mi-a fo servita "Dacă nu ejti tu, ce rost mai are vinul?" si.mi place mult diferentiatorul! Ma plictisisem tare de "ejti un crin, ejti parfumul cel mai fin"..

LATER EDIT - Adix iz tuit-foolin' around de cateva ore and he kinda made my tudei servindu-mi primul mesaj de lafaiala, in Za Lost Song mood

LATER LATER EDIT - pe usa mea de.acas zicea asa de dimineatz, scociuit: "EA vrea ciocolata in cantitati angroou" (potrivit vecinilor de apartament trecuti de prima tinerete, care citesc Morcoveatza la WC :))))))

9 reactii:

Tea spunea...

Jur ca n-am inteles nimic :(

Paula NEGREA spunea...

:)))))))))))))))))))))))))))))))

teule, e despre cat de speciale s femeile in mintea barbatilor, despre cum se pozitioneaza ele in mintea consumatorilor..

Paula NEGREA spunea...

sa fiu precisa

pt tantalai, toate s la fel / pentru connaisseuri, fiecare are o pozitionare, un special, fiecare e lidera pe felia ei de relationare

ghilimeaua e pozitionarea ce mi.a fo mie servita de un iubit zmartzmart :)

Anonim spunea...

asta e asa sa aratam poporului ca ai facut un curs de pozitionare semestrul asta ?:) Pare interesant ce ai scris pentru cei care nu au facut cursul :)

Anonim spunea...

hahaaaaaaaaa
dadadadadada
clar!


io

Anonim spunea...

ah, si apropos, ai despartit gresit in silabe pozitionare. " io" este hiat, deci cele doua vocale tb despartite de liniunta:). adica po-zi-ti-o-na-re:)

Anonim spunea...

sori to tell u, babe, dar la mine pe blog e dupa cum simt, nu dupa cum TREBUIE aka indreptar :)

Anonim spunea...

Pai simti prost :). si hai, ma asteptam pentru un om de pr ma asteptam sa-ti argumentezi mai bine greseala:)

Paula NEGREA spunea...

ai fo tare coerento-zmaili, u iami, u :)

simtirile sunt, nu se argumenteaza. daca iti doresti sa ne intrecem in silabisiri si-n pertinentze, treci diseara pe la mine :))