CRED

| |
CRED ca suntem si omenosi si voiosi cu bun simt; si romani.

CRED ca tabloidele pot "tine" cele mai istete si puternice campanii de implicare sociala.

CRED ca iPhone-ul urias - telefonlaptopreader - va da lovitura de gratie presei tiparite doar atunci cand va avea si mirosul ei putred-dulce ametitor.

CRED ca adevaratii maestri isi iau din timp sa se ingrijeasca de juniori pentru mai binele lumii.

CRED ca brandurile isi pot tine promisiunile, indiferent de neamul crizei care sta pe capul lor.

CRED ca Bucuresti nu va fi niciodata despre zgarie-nori si magazine high-end; el se va transforma curand intr-un imens lounge si va ajunge sa fie despre viata gustata fericit si pe strada, in spatiile dintre cladiri, pe trotuare ori in piete, parcuri si scuaruri.


CRED [mult mai multe] si merg la OPTIMISM AW 09-10 sa ma "lucrez" tocmai la credinte. VOI VENITI?

9 reactii:

carola spunea...

ce-mi mai place sa te citesc de la serv, incalcand toate procedurile interne de folosire a internetului :D si sa nu pot comenta.. (ai sa vezi o adresa de austria pe-acolo pe-undeva, un proxy istet ce inregistreaza fiecare miscare).
si eu cred in cateva lucruri - ca putem discuta in mod echilibrat si rational despre probleme delicate, ca putem aborda in mod inteligent lucruri "superficiale", atingand en passant, profunzimi nebanuite, ca toleranta se educa si ca putem face inca si-ncontinuare, haz de necaz, punand tara la cale cu parinti si discutand politica.
si tare-as vrea sa cred in acel imens lounge de care ziceai... caci ar insemna o schimbare de atmosfera si (cat de pompos suna cuvantul...) mentalitati.

Paula NEGREA spunea...

vineeeee, my dear owl-lady!

P.S. apropou de serviciu :)), azi tuitaream asa: "Parul nu-mi mai cade, tocanite delicioase am ajuns sa fac, cu oameni frumosi am avut timp sa pove. Trecut-au doo luni fara un job aiuritor. O fi iar vremea lui?"

Claudiu spunea...

Servus,

Cred ceea ce afirmi...cu o singura exceptie trista sincer...incepe sa imi fie tot mai rusine ca sunt roman...in rest e adevarat ce zici.

Numai bine!!!

Claudiu C.

Paula NEGREA spunea...

Culmea, draftul continea inca ceva: CRED si NU iubesc sa urasc Romania, romanii, Bucurestiul, ce-vreti-voi.

Am eliminat propozitia pt ca ar fi fo optimism cufundat, cred, intr-o damblageala.. ;)

Anonim spunea...

asta cu "mi-e rusine ca-s roman" o aud tot mai des si ma enerveaza. nu am vre-un merit sau vre-o vina ca sunt roman, m-am nascut asa. si mai e o constatare: i-mi place sa traiesc in Ro, asta dupa ce 6 ani am trait in SUA, Italia,...si-nca 70 de mii de tari.. omul face locul si nu invers. de-ar fi voia mea as concedia maine toti jurnalistii care scriu numai de rau despre Ro sau romani.. numai ca stirile astea vand probabil si de-aici "mi-e rusine ca sunt roman"...
uite mie nu mi-e rusine!

Ioana C. spunea...

sunt in apogeul tarii dezvoltate si imi dau tot mai mult seama cat vreau sa ma intorc si sa iau parte la explozia culturala si profesionala ce constituie drumul spre acel apogeu. probabil ca si eu cred in cate ceva :)

Paula NEGREA spunea...

E minunat ca, pentru tine, magnetul e tocmai proiectarea caii pe care si-o cauta tara asta pentru a da odat' de-un climax!

La munca te-ntorci, asadar, Ioanix.. Si ma bucur tare-tare! Suntem doo ;)