CIRIPELI

| |
Noutatile din ultima saptamana, dupa cum m-am priceput eu mai bine sa povestesc in 140 de caractere. Daca le-ati ratat, asadar, pe Twitter:


570 de euro = bugetul de sarbatori al romanilor. 310 euro - cadouri, 170 de euro - mancare, 90 de euro - socializare [studiu Deloitte].

Chanel, GAP, Nike - in primele 50 dintre cele mai pomenite branduri pe Twitter.

Adina Valean despre Crin Antonescu: "Pretinde ca e nebun dupa jnitelele mele!"

La Perla coboara preturile cu 25% pentru o mare parte din portofoliul de lenjerie.. ca tot s-a inchis magazinul, de curand, in Bucuresti.

Adevarul Holding pregateste lansarea OK!, un glossy-celebrity din acelasi neam cu Viva, Story, Confidential. Hai si cu Vogue, nea Patriciu, hai!




O mare parte din executivii straini - top managementul companiilor locale - au inceput sa plece acasa, in lipsa ACELOR pachete salariale.

Asa cum nu haina il face pe om, nici Web 2.0 nu-l "face" pe utilizator. Mai exact, nu-l transforma in alegator, in RO [Sorin Tudor]

Dupa analiza dosarului de insolventa a Mondex, administratorul judiciar insista: firma sibiana nu e nevoita sa vanda nimic. In afara de ciorapi!

Salvat de la faliment, brandul Ferragamo isi "ia" o aura vintage: isi face muzeu online, tot le-a incaltat pe Monroe, Garbo si Hepburn!

Brandusa Vlanga [regia de publicitate DBV Media House], posibila salvatoare a revistei TABU. Ne bucuram mult, e-o cool&sharp lady. Sa fie cu semnatura!




Victoria's Secret planuieste sa-si "infiga" steagul si in Europa. UK ar fi prima speranta de vanzare buna pentru retailerul de lenjerie.

Pentru advertiserii din RO, acum, mai mult ca oricand, vedetele sunt garantia unei reclame-carlig pentru cumparaciosi, zic oamenii McCann.

Maestrul Botezatu lanseaza o minicolectie de accesorii [must-have, afcors]: mastile anti-virus innobilate cu Swarovski.

In Plaza mall e vremea renegocierii contractelor. Zece retaileri au hotarat deja o relocare.. de mirajul lui AFI Cotroceni, afcors.

E minunat in RO. Presa agresiva e extrem de importanta; e parte a unei democraţii sanatoase, functionale [noul ambasador SUA la Bucuresti].