GENTALMENILOR cititori!

| |
Aseara n-am putut deloc dormi, nu m-au lasat durerile de dinti. N-a functionat nicio forma de comunicare cu dragii de ei.. s-au incapatanat sa deteste inceputul asta abrupt de iarna si m-au sfredelit, ca-i port prin geruri prea devreme.

Motiv sa ma asez in coltul cel mai calduros de pat, de unde am si cel mai bun "peisaj" de Mendeleev, si sa fur secunde din vietile mai "sanatoase" ale altora, la patru dimineata.

Culmea, asa m-au luat si mai tare fiorii, de la ceva nemaivazut de cand sunt in Bucuresti; expati beti-crita la brat cu prostituate rujate rozbombon am tot "gustat", dar un el care sa-si dea jos paltonul ca s-o inveleasca pe o ea zgribulinda, nu.

Ca sa fiu precisa: i-a ridicat si gulerul, i-a mangaiat si obrajii, i-a bagat si capatul manecilor hainei in palme si a condus-o cu privirea in pamant spre.. casa :) In zori , probabil ca ea si-a permis sa-i poarte si camasa alba, in joaca, asemenea unei iubite.. amagindu-se un pic in alea zece minute, cat el a facut dusul si a numarat banii.




Apropou de viata de cuplu: cica e-n trend sa porti hainele iubitului.

Voi, dragii mei cititori gentalmeni, le-ati da la purtat iubitelor? Jeansi, camasi, sacouri sau palarii? ;)

11 reactii:

Ioana spunea...

e mult prea trist ce spui tu. refuz sa cred ca era o prostituata.

Paula NEGREA spunea...

mie mi se pare suava chestiunea, pe de alta parte.. un util placut ;)

[aveam ochelarii si le stiu bine pe toate din Amzei..]

serban spunea...

Depinde de haine. In privinta tricourilor, ai dreptate, eu si sotia mea avem un raft comun, din care alegem intotdeauna, ca la ajutoare, primul de sus. Este adevarat ca nici balamucul lasat de copii nu ne ajuta sa le tinem in ordine :)

Cat despre durerile de dinti: cumperi un plic cu salvie, de la orice magazin cu raion de condimente. Fierbi o ceasca de apa si cand clocoteste arunci cam doua-trei linguri, acoperi cu o farfurioara si lasi un sfert de ora sa infuzeze. Din zeama rezultata si strecurata (foarte amara, sorry) iei gurite mici si tii lichidul in partea care te doare. Daca nu suporti gustul nu e musai sa inghiti. Sa nu depasesti cantitatea de o cescuta din preparatul asta, pe zi.

Alte remedii: cuisoare molfaite pana se inmoaie. Efectul e mai slab decat la salvie, dar partea buna e ca sunt suportabile (usor iuti, poate), poti sa mesteci cate vrei, nu au efecte secundare si, nu in ultimul rand, o sa mirosi frumos a sarbatori si a vin fiert!

Paula NEGREA spunea...

cuisoare molfan ;)

iau si niste mere, si-un pic de faina, si-un pic de scortisoara, sa iasa prajitura printre dinti :))

multu pt grija, domnul meu! dar sa-ti poarte.. blugii doamna ta ai fi de acord?

day-dreamer spunea...

În definitiv, nici nu ştiu dacă e vorba de plăcut, cât e vorba de potrivit...

Alex spunea...

Daca as avea iubita i-as imprumuta cu placere din hainele mele indiferent daca e sau nu un trend.

Mai rar (cred) ca un gentleman sa apeleze la serviciile unei prostituate. Norocul ei in noaptea aia. Tipul chiar a avut grija la detalii.

ps: Leacuri pt dureri de dinti gasite pe net: gargara cu ceai de salvie, aplicatie cu hrean ras la radacina dintelui, aplicatii cu usturoi, cu bitter suedez, cu ceapa cruda (fiarta si racita):))

sau reflexoterapia: Cu degetul mare se apasa pe artera carotida, sub maxilarul inferior din partea dintelui bolnav si se tine asa pana la calmarea durerii.

sau mai bine un calmant

Eu le-am promis dintilor mei, inainte de venirea anotimpului rece, o vacanta in Bahamas si un tratament de albire. :)

Claudiu spunea...

Servus,

Nasol cu dintii:(. Daca imi va fi permis, iti voi spune medicul din Brasov unde mi-am reparat 'gardul' in ultimii 2 ani (din fericire numai plombe). Leac babesc, incearca comprese cu tuica. Cat despre hainele mele...in afara de blugi si lenjerie intime, cred ca tot a fost purtat de mandra:)). Blugii probabil ca nu au fost purtat datorita diferentei mari de gabarit. Cand oi incepe sa mai dau jos din surplusul de kg...cine stie:))

Sanatate si numai bine!!!

Claudiu C.

Paula NEGREA spunea...

@alex, @claudiu: Sunteti incredibil de mijtou, baieti, multu tare! ;)

Ma tratez cu zambete de la voi, sa stiti! Inca mi-s un pic umflata la fata.. :))

Anonim spunea...

doar dresurile :)))

Paula NEGREA spunea...

Te tii de ghidusii, anonim? :))

Perti spunea...

Sa ma poarte pe mine!
De fapt fiind pe aceeasi masura, purtam aproape toate hainele la comun, mai putin alea strict masculine si/sau feminine.