sunt lucruri si sunt oameni [II]

| |
Uneori reduci drastic cheltuielile si banii stransi tot nu te ajuta nicicum sa faci brici revista, pentru ca nu-ti permiti ACEL cover-model.. Totusi, cineva reuseste sa-ti "tina" coperta-minune; si e jurnalist, nu manechin de top. Editorul Ramona Barbu e omul lunii IULIE tocmai pentru ca a salvat uimitor de curajos aparitia revistei Look! O si aud spunand sufletos: "Trebuie sa ne iasa, echipa draga!"

In AUGUST mi-a iesit si mie ceva. Un interviu care a "rupt" in industrie. Iar omul lunii e o patroana "deconspiratoare" de department-store neaos. In doua ore am aflat toate dedesubturile si imbrancelile din moda locala si mi-am dat mai bine seama pentru ce neam de manageri scriu.. Afacerea ei cu mocaciuni chilipir - capetele de linie de la lohnistii romani care ii fura pe straini la material - face senzatie, afcors!

Tot din seria "Oamenii faini ai 2009lui meu": imi doream sa relansez blogul, ma bazam pe iubit si bibileala lui in html, dar el nu avea timp deloc. Am plans, m-am dat cu fundul de pamant si, chiar daca n-a mai dormit, a muncit la blogul asta pan' a ajuns cum "trebuie" - negru, de va dor ochii! ;) Blogul ramane primul meu bebe iar Dragosi ramane omul fain al lui SEPTEMBRIE.



In OCTOMBRIE imi recapatasem pofta de scris si ma gadila mintea. Ovidiu Buta s-a prins si mi-a daruit un buton rosu pe Fashion&Beauty. Mi-a zis doar "Esti de capul tau! Eu, intr-un an, vreau sa defilez cu tine pe business" Si-am intrat "in pita" un-doi. Iar el e omul lunii, afcors.

NOIEMBRIE m-a-mpuscat cu niste sintagme-cheie: "dorinta-de-revansa" / loc3 si "sa-fie-numai-despre-bucurie" / loc2. Un fel de patron peste pejti, hehe, m-a sedus cu "leave-better-world-behind" / loc1. Habar n-are cat am cautat cuvintele astea!

V-amintiti ca va intrebam cum e cand iti spargi capul? Nu eram patzita. Si mi l-am spart chiar in DECEMBRIE.. Si daca nu era cel mai relaxat de mijtou antrenor de dezvoltare personala prin preajma, uitam sa-mi pun perlele. Mi-a pus si whiskey pe rana si de asta e, de fapt, omul lunii: "Viata e cum vrei tu, dar nu dreapta!"

7 reactii:

carola spunea...

cautam cuvintele sa-ti zic ceva prodund si spiritual si pana mi s-a deschis casuta de comentariu, le-am ratacit pe toate :) Asa ca, iti zic mai bine - la si mai multi oameni faini in 2010, cate doi pe luna, cel putin! Lucrurile le-om face/gasi/inventa, la nevoie si impreuna, oamenii de treaba insa, daca-i prinzi de coada, trebuie sa-i tii bine - sunt cu mot si de pret! :) La Multi Ani!

Paula NEGREA spunea...

Un multu cu tot sufletul meu!

Si sa ne tinem bine amandoo ;)

Catalink spunea...

Draga Paula, ma bucura fiecare post de pe blogul tau (pe care reusesc sa-l citesc). Ma mai bucura si ca te-ai gandit sa raportezi 2009le tau la oamenii care te-au impresionat intr-un mod sau altul. Ca sa nu pierzi esenţialul, dă şi tu ceva mai departe din tot ce primeşti :) Cred că aşa câştigăm cel mai mult, oferind la rândul nostru.

Paula NEGREA spunea...

Multu tare de interventie, domnul meu Cocos!

Ma straduiesc sa grijulesc si eu cu altii tot asa inspirat cum primesc, la randul meu, grija altora!

Te pup cu drag mare si cu si mai mare admiratie pentru ca te-ai tinut tare anul asta! Sa ai un 2010 pe cinste!

Ludmila Corlateanu spunea...

Paula, la multi ani! sa ne fie 2010 cu cat mai multe postari despre intamplari pozitive, fie ele din moda sau din alte domenii!

p.s. la verificarea cuvintelor a fost de data asta cuvantul "chilotz" ;)

Paula NEGREA spunea...

Multu tare, Mila! Sa stea el, 2010, in mainile noastre! ;)

P.S. Chiar mi-era dor de tz, hehe; si de X, dap! N-am mai scris asa de mult.. Am ramas, totusi, fidela lui afcors!

sasha spunea...

felicitari pentru sustinere si oamenii din jur :) inseamna ca stii sa-i alegi si sa-i faci sa te aleaga. la cat mai multe lucruri frumoase si minunate ! ;)