Vesti bune de pe Calea Victoriei

| |
Va povesteam, intr-o postare de wknd, ca am descoperit un magazin-minune pe Calea Victoriei, cu piese Missoni, Moschino, Chloe si McQueen la preturi bune-bune; intre prezentele straineze notorii, si un designer roman - Bianca Popp.

Pozitia pe artera, amenajarea, mixul de branduri au fo tare pe placul meu [am, inca, ceva indoieli cu privire la alegerea neaosa] si am inteles abia ieri dimineatz de-unde-pana-unde: Laszlo Forray e consultantul pe proiect, de la alegerea spatiului la cea a hainelor.

Magazinul s-a lansat ieri cu trambite iar consultantul mi-a telefonat devreme pentru o invitatie speciala. Nu puteam ajunge la deschiderea oficiala, dar, cum "inspectasem" anonim si recomandasem dinainte buticul, am pus niste intrebari la telefon cat sa va dau o veste buna in plus, az, hehe.




Laszlo Forray mi-a placut din primele noastre "povesti", pe mail, in vremea cand gestiona afacerile Victoria 46, Day&Night si Petit's. Eu il incurcam cu intrebari de logica a investitiilor, lui chiar ii facea placere sa caute si sa-mi serveasca cele mai pertinente raspunsuri, asa ca din ping-pong ieseam, mereu, amandoi [jurnalist si manager], motivati sa intamplam lucrurile tot mai win-win in piata.

Pana sa facem echipa, cu planuri de comunicare impecabila pe cele trei multibranduri de lux, el a hotarat sa-si dea demisia de la HFC. Cred ca businessul-mare devenise mult prea "dulapul" proprietarei, hmm... L-am regasit la vizita lui Diane Pernet in Romania, sustinuta de hotelul Residence dupa sugestia lui.

Vestea buna de acum? Laszlo Forray e-n proces de "scouting" prin gasca designerilor romani. Magazinul de pe Calea Victoriei isi asteapta creatori tot mai valorosi, pam-pam!

4 reactii:

Paula NEGREA spunea...

Si magazinul? :)) Sa-l cunosti pe consultant...

NoFaceFashion spunea...

Mi-am promis sa-i fac o vizita. Spuneai de preturi faine, cum asa? Iar despre consultant, poate-mi povestesti la o cioco :)

Paula NEGREA spunea...

afcors! imi dai semn si mergem impreuna, de ce nu? :)