Ce să mai fac cu banii?

| |
Ador femeile care ţin elegant în cap şi în mână o afacere!

E faină imaginea unei lady cu perle în urechi plimbându-se pe şantier, în cizme de cauciuc, sau în atelierul de confecţii/tâmplărie, cu un halat aruncat pe ea, să verifice neapărat "treburile":)


E încurajator când citesc despre tipe care au construit afaceri solide fără să poată conta pe statutul de iubită-nevastă-amantă de nene jmecher.

E descurajator când unele tipe sunt catalogate "femei de succes" chiar dacă ele au cu nemiluita, dar habar n-au să dea un strop.. din timp, din interes, din bani.

De curând am analizat niţel Capital Top 100 Femei de Succes şi am rămas cu impresia că topul e pe bune (contând pe acurateţea datelor). Toate femeile din clasament au profitat de situaţia lor financiară foarte bună ca să se implice profund social - punctajele pe cele două criterii sunt foarte asemănătoare.

Aş spune că în top le-am regăsit tocmai pe acele femei care au deprins "the art of living". Femei care fac bani de luni până vineri şi care îşi petrec uichendurile pe la fundaţii de artă sau prin ong-uri pentru copii, cheltuind o parte din agoniseală. Femei care lansează campanii de conştientizare şi educare. Femei care susţin cercetarea şi inovaţia. Femei care dau din ideile, din timpul şi din banii lor!