Şi ca să nu fiu EMO..

| |
Îmi doresc să vă ofer o percepţie echilibrată asupra vieţii cotidiene, nu vreau să vă induc doamne-fereşte o stare emo care ar conduce la îmbolnăviri din senin.. (trăiască Funar şi Ghişe şi, mai ales, GRIJA LOR PENTRU APROAPE)

Aşa că..

NAJPA: TinaR a contrafăcut cu bună ştiinţă şi a comercializat eşarfe de mătase cu însemne identice cu cele ale Louis Vuitton (zice sentinţa Tribunalului Bucureşti). Pe la sfârşitul lui 2007, când franţuzii au acuzat, fondatorul companiei româneşti a răspuns degajat că Louis Vuitton vrea doar să-şi facă publicitate... :))))))))))))))))) Tipic mioritic.

MIJTO: TinaR pregăteşte lansarea primului showroom de îmbrăcăminte deschis nonstop din România.
Un pas mare mioritic, o tendinţă faină pe piaţa de retail. Un loc unde la orice oră din zi şi din noapte fashionistele vor putea studia ultimele stiluri şi tendinţe în confecţiile de damă, pare-se. Poate aduc şi consilieri vestimentari, ceea ce ar fi prea nais.


P.S. Am eu senzaţia sau chiar e dizgraţios când intri în magazin românesc de brand şi miroase persistent a CHINA? Apropo :))

2 reactii:

Anonim spunea...

La Tina R mi s-a intamplat, recent, sa tot gasesc haine cocalare, de care dai prin idemeuri sau la tarabe in piata.... trist si urat, mai ales ca le vand la suprapret. Dar odata cu ele, isi cam vand si imaginea, pe 2 doi lei...
Ah, sa nu uit, au haine luate din alte magazine (eu - bluza Erros, o colega(Alina) - bluza Tina R, culmea - bluza e aceeasi :( ).
Urat, Tina, urat! You should be rated R

Paula NEGREA spunea...

TinaR are un butic de creaţie si de acolo pleaca modelele in China, pentru productia de serie. Toate bune si logice, numai ca si eu am constatat "real-chinezării" atarnate in magazin (chiciuuuuri), care banuiesc ca vin la pachet cu comanda mare :)