What could be next?

| |
Zilele astea am fo coplesita de nevoia de a izbucni in lacrimi. Inca n.am facut.o, constienta ca mai-raul e dupa colt. I believe it's not over yet..

Mai intai mi.am cumparat cei mai frumosi balerini ever. Si la pachet, pentru acasa, am primit un papuc 38, altul 39. UTF?

Apoi am alergat prin tot Bucurestiul dupa cea mai dorita rochita ever (de obicei nu ma straduiesc pentru o carpa). De la un magazin la altul, vanzatoarele nu se intelesesera la telefon - nu.mi oprisera gri, ci mov (maaare diferenta). Abia cand am fo bitchy si am insinuat ca il cunosc personal pe za big boss (si mai bine il sun, sa ne vedem la un interviu despre, eventual, deficitul de forta de munca din industrie, hihi) s.au straduit cu scuzele, s.au invartit si tzac/pac a iesit rochitaaa! Evident ca a aparut si o incompatibilitate intre POSul lor si CARDul meu..

Nemultumita de lentilele fixate prost pe ramele ochelarilor si de bratele care se slabisera prea repede, am cerut parerea unei asistente de la optica medicala (big mistake!) care a verificat asa de atent si minutios incat mi.a rupt ochelarii! De o saptamana, mioapa cu -2 fiind, astept pereche noua si frumu de ochelari. Daca nu as fi amenintat cu reclamatie la protectia consumatorului, sefa de magazin m.ar fi facut sa accept ca trebuie sa platesc pentru reparatie sau innoire, afcors.

Eram la telefon cu unul dintre cei sase agenti inutili care ne cauta apartament si m.am trezit cu lipsa semnalului in buricul Bucurestiului.. De fapt, SIM.ul se demagnetizase. Probleme cu explicatii la Orange (abonamentul e de vreo opt ani pe numele mamei). Transpiratii serioase pentru transferarea cu succes a agendei pe noua cartela.. I sure need a back-up!

Boschetarind cu Ancutz pe o banca, in fata la Intercontinental, si agitandu.ne pe topicul apartamentiadei (ratasem cateva cuiburi faine), am inceput sa ma scarpin pe fata.. N.am dat importanta pana nu m.am umplut de blande si am fo nevoita sa dau fuga la spital. Convinsa ca e varicela, am dat de o doctorita cu mustatza care imi zicea ca nu e, habar n.avand sa.mi dea o justificare plauzibila. O tinea cu "Daca nu.mi spui ce.ai mancat in ultimele zile, nu stiu ce e".

As a good-luck-charm I hope: la alt spital am dat peste cel mai bland/suav/tanar cu verigheta si ochi albastriiiiii medic. M.a intrebat din prima daca sunt insarcinata, pentru ca varicela in postura asta e foarte grava. A umblat cu atata finete pe toata pielea si m.a avertizat ca blande imi vor aparea chiar si "acolo"... Am plecat suspinand.

Am blande in cap, pe talpi, in palme, intre degete. Evident ca e o perioada in care nu.mi permit sa fiu bolnava (am deadline.uri mult prea multe). Dar sunt macar o lady uber-neconventionala! :)))))

What could be next?

2 reactii:

Markus spunea...

ai fi putut ramane ramane fara baterii la vibrator.

Paula NEGREA spunea...

in primul an de facultate, primul material facut pentru lab de radio a fo un vox despre secs-shoape. m.am delectat atunci vizual cu toate marimile si modelele de orice..

pe cale naturala, fara baterii, imi suna mai a lăv and tendărnes, de care s dependenta..

deci nu s.ar fi putut intampla, hihi, raule!