Zasha rulează prin Amsterdam şi prin New York

| |

La Pret-a-Porter Paris, Adelina Ivan si Antonela Badita au obtinut intrarea brandului Zasha pe piata olandeza, intr-un showroom din Amsterdam.

La The Train New York, cele doua creatoare au batut palma cu un buyer, proprietarul unui butic hip din SoHo, faimos cartier de shopping al Manhattan-ului.

Labelul high-street Zasha cucereste, pe rand, pietele internationale, targetand fete cu o atitudine creativa si un simt sofisticat al umorului, mai putin preocupate sa-si aranjeze fiecare suvita sau sa-si asorteze culoarea pantofilor cu cea a gentii..

Cititz pe Fashion and Beauty mai mult şi mai intere.

1 reactii:

Anonim spunea...

Echipa egirl.ro crede ca esti una din cele mai chic prezente din online-ul romanesc, si doreste sa te invite sa faci parte din comunitatea noastra. Intra in rubrica LOOKBOOK (http://www.egirl.ro/lookbook) si arata-ne cat de stilata esti zi de zi.



Vrei sa impartasesti noile tale cumparaturi cu prietenele tale? Sa le arati cum te imbraci zi de zi in stilul tau unic? Cum vrei sa te imbraci la petrecerea de ziua ta? Sau orice alt look care iti place in acest moment? Adauga acum look-ul tau: http://www.egirl.ro/lookbook/add



In fiecare saptamana, echipa egirl.ro va alege cel mai interesant look, ce va fi premiat si va aparea pe prima pagina a www.egirl.ro intreaga saptamana.



Premiile lunii octombrie: Look-ul saptamanii va fi premiat cu o pereche de adidasi oferiti de primul outlet Sport&Fashion online, mycloset.ro