DANCING. With myself for the moment

| |

De vreo doi ani, inbocsul mi se tot umple cu multumescuri. Vina o poarta acele *SE REZOLVA* ale mele. How cool is that? Ma tot intreb daca.mi va fi si mie fulger livrat, in time of need, vreunul.. How cool would that be!

De dimineatz am avut un incredible care-free dance cu Agatha Ruiz de la Prada. Me, gled! De curiozitate, btw: Cristina Bazavan, Roxana Voloseniuc, Andreea Esca, when are you going to dance with me? I have a lil plan..

3 reactii:

Anonim spunea...

Ca sa incep intr-un mod inteligent: "Mda" :)) Stiu exact ce zici cu "se rezolva". E o problema pe care o am si eu, dar, la fel ca tine, sper ca la un moment dat sa am si eu parte acar de intentia unui "las' pe mine". Pana una alta ne ramane doar sa ne bucuram ca suntem atat de maturi incat sa ne rezolvam singuri problemele ce apar, ba chiar mai mult, ii mai ajutam si pe altii mai slabi de inger decat noi. Va veni vremea cand altii ne vor ajuta, iar noi, care am trecut deja prin statutul lor, ii vom privi cu respect si poate le vom spune o vorba buna.
Una peste alta, nu imi place sa te stiu abatuta si sincer mi-e tare dor de o cafea cu tine. Astept un semn cand te intorci prin Brasov. Pupici.

Paula NEGREA spunea...

Din supernefericirea mea nu am liber de 1 decembrie.. Pe 3 e eventul final Inspired, tragem tare, si chiar am senzatia ca pe acas o sa ajung doar de Craciun :(

Merci frumos pentru grija. Ma socheaza ca ai pus atatea virgule, la locul potrivit, hihi. Lau al meu e baiat mai smart si mai secsi decat as fi crezut! U made my day!!
Multumesc!

Laurentiu Petre spunea...

ma bucur ca ti-am adus o stare mai buna >:D< ... I'll be waiting ;)