moving on (luckily & happily)

| |

au fo doo săptămâni înnebunitoare! dacă am reuşit eu să pricep cum e cu geometria vectorială, trebuia să mă zbat să pricep şi cum e cu "proprietarii" de trusturi, magazine, festivaluri sau garsoniere. păi cum să nu?

am tras aşadar zilele astea pentru exclusivitătz, ca să dau la poponetz ZF.ului, hehe! din ambitz personal şi, mai ales, din dorinţă de "business empathy" cu directorii Triumph International, LPP Fashion, Peek&Cloppenburg. I'm a forevăr "fashion retail lady", you all know that!

am mai modelat şi nişte parteneriate media, am mai explicat şi cum e cu neamurile de leaduri&şapouri pentru a "secsi green writer". am tot scris, scris, scris, scris, n-am stat o clipă locului! iar unul dintre designerii cu care m-am chatuit pentru un portret mi-a zis că s-a extenuat de cât de plăcute au fo întrebările mele :))

m-am tot gândit la PASARELA, pe care o aştept ca să sufăr silently alături de câştigătorul ce îşi va propune să electrizeze Parisul cu piesele lui. dar cum la expoziţia de la IFM nu se va ciocni fix de niciun buyer..? hmm, festivalul îi va creşte doar niţel cota în România.. utvr.

însă durerea cea mare zilele astea a fo că am cunoscut oameni pe care nu mi i-aş fi dorit evăr în peisajul personal: proprietari decrepiţi de garsoniere-bombe la 250 de euro pe lună, utf?! şi aşa am ajuns să locuiesc în Romană, alături de ex PM.ul de la Steilmann Investiţii. pur întâmplător.

să fie cu NOROC şi cu BUCURIE! (pentru prima dată în 22 de ani fără câteva zile)

7 reactii:

Unknown spunea...

noroc orgazmic!
multu!

puuuuuuuup

Anonim spunea...

Pentru o fata asa faina cum te lauzi ca esti ... sa inteleg ca nu te mai intereseaza sa gasesti o persoana alaturi de care sa imparti locuinta, nu?

Pe mine ma intereseaza... daca stii vreuna ca tine ... da-mi un semn!

Sa fie intr-un ceas bun noua ta mutare!

Unknown spunea...

multumesc! ai inceput prost, dar ai sfarsit ceva mai gentil.. esti sigur(a) ca te intereseaza? ai cam multe puncte de suspensie aka indoieli in paragraful de interes.

ar fi o don'soara f mijtou pt planul tau. depinde pe mainile cui as lasa.o, afcors. mail me!

Şerban spunea...

pai asta cere o floare! ma gandesc la ceva care sa se incadreze in tripleta fashion - romana - steilmann

maine e 25 ;)

Paula NEGREA spunea...

stiu, stiu, stiiiiiu! itz dau sms dupa cum ma trezesc si spal pe cap :)

e ok daca ne vedem la ceainarie? pe urma facem un slalom mic prin sub_Carturesti, printre minunile pentru pici!?

Paula NEGREA spunea...

aaaaa, flori? pt mine?????
hou suit!

p.s. am primit de la Ovidiu una, de casa noo, in locul amicului Ipod pe care i l.am inapoiat.. m.a silit s.o car de la bran la bucuresti :))))