INVENTAR (ii)

| |


Laura Popoviciu a avut cea mai experimentală şi curată colecţie. A ştiut cum să se ferească de "podoabe" şi a câştigat! Gazela Pasarela (pentru că are graţieee) nu e deloc stingheră, dimpotrivă, e un foarte bun comunicator, ceea ce, la Paris, în 2010, o va ajuta să-şi lărgească rapid aria de networking. Oricum, prestaţia şi prestanţa ei vor fi în grija demoizelei Sylvie Grumbach, PR.istă pentru Galliano, Dior, Westwood, Viktor&Rolf.. aşa că avem mari aşteptări!

P.S. Ar cam fi timpul unei reinvenţii pentru Oianu, care ne plictiseşteee. Şi al unui filtru pe lista obişnuită de invitaţi, pentru că la show-urile lui e cam plin de mârlani şi de pisiuri..

3 reactii:

Anonim spunea...

astazi am avut intalnire la facultate (UNAB)cu Gert van de Keuken, Karine Piotraut si Philippe Guilet. bine-nteles ca s-a adresat si intrebarea de ce Laura si raspunsul a fost de aceeasi natura, ca a propus mai multe directii, nu s-a axat pe un singur element pe care l-a dezvoltat in fiecare tinuta. a nu se intelege ca Laura a avut mai multe personaje intr-o sgura colectie. personal traduc raspunsul lor astfel - colectia Laurei este ca o pagina alba, ca un exercitiu deschis si dc mai punem la socoteala si faptul ca anul trecut a castigat Secareanu... ceea ce ma face sa ma intreb care ar fi fost finalistii dc selectia initiala era facuta tot de ei si dc o colectie monocroma cu forme futuriste, non-identitare este succesul?... poate exagerez si minimalizez

Ludmila Corlateanu spunea...

exact asa m-am gandit si eu, Alina. au ales Secareanu nr.2.
Nu am nimic cu Laura, personal as fi votat colectia Andrei (si nici cu ea n-am nimic).

Unknown spunea...

fetele, cochetele,

ma bucura f tare ambitzul doamnei Ioana Avram de a.i expune pe cei trei tinerilor modisti! mereu demonstreaza ca e superwoman, pacat ca LTU - colega, nu e din aceeasi gasca (am zis.o, oops :)))

"carmen secareanu 2" e ff dur. hmm, cred ca fashul ala e de vina.. simt si eu ceva legaturi, DAR: secareanu e japonezota, dramatica, sedentara, pe cand popoviciu e secsi, e despre nebunia vitezei si, zic eu, mult mai buna! :)