despre zane si despre cruzime

| |
ralux e cea mai zmart&secsi reporterita "in slujba crucii". ralux e si cea mai zana! deloc razgaiata, deloc transanta, deloc "nu vreau si nu pot" si foarte luminoasa-n casa! ralux e-un lux.

il prea iubeste si a facut sute de drumuri bucuresti-iasi ca sa-i arate, dincolo de blah-blah. el n-a facut nici o zecime si i-a mai si trantit, de curand, un "eu la bucuresti nu ma mut!" egoist pana la sange, obligand-o parca sa-si asume, tot ea, o decizie.

"in ultimul timp ma curteaza un tip. mi-a zis ca sunt perfecta. i-am zis ca nu, clar, doar port 42 la picior :)))) nah, si-l simt fascinat. e tare ciudat! vrea sa lupte, sa-mi demonstreze ca merita, cica nu vede in el o amenintare, d-astea.. hai, te puup, ca tzipa asta miiiiic!" (frac'su, buricu' pamantului :))

ralux a indurat prea multa cruzime (comoditati, dezinterese) ca sa mai creada in straduinta. pentru ca eu cred numai si numai in lupta "disperanta" de cucerire, ete ca tz prevad surprize, zano! ce-o sa te mai bucuri, uaaai!

numai sa te uiti sub capac..

3 reactii:

sayona si spunea...

cunosc zana si subscriu la "she should be happy though", mai ales ca n-am prea crezut in love-ul iasului, so go ahead zana, be happy!

Anonim spunea...

multumesc mult zano:*

Anonim spunea...

zane "in arms", hehe
gogo, girlz!