GENTALMENILOR cititori!

| |
Imi place sa cred ca sunt o ratacita intr-un univers de gentalmeni care stiu sa-si poarte impecabil camasa alba; barbati atenti la statementul lor vestimentar (mereu in acord cu fensinasul mintzii :)), pe care ii superi cu un imperios "SE POARTA..", bucurosi insa de un suav "AR FI INTERESANT sa incerci.."


Asa ca, dragii mei gentalmeni cititori, cautatori de sugestii pentru AW, cum sa va spun eu ca, dupa dramaticul McQueen, "REAL MEN WILL WEAR FUR!", ca SE POARTA un clasic englezesc cu stofe autentice, costume la doua randuri cu umeri sustinuti si pantaloni largi cu pense, chiar un neam de Sherlock Holmes (din papion) cu aer rock sau punk, depinzand de bocanci? Si, mai ales, cum sa va servesc outfituri de-a gata? :)

Va spun doar ca AR FI INTERESANT sa faceti doo-trei exercitii de armonie cu unele dintre piesele astea mijtou, intr-un leizi uichend, dupa minunatul principiu "Set a (couzi) trend, don't follow!" Si atat. :)


















5 reactii:

carola spunea...

In timp ce-i arat jumatatii cele scrise de tine, ma las imbiata de ideea ca as purta si eu bocancii si puloverele si esarfele alese de tine.

Paula NEGREA spunea...

stii ce faceam eu aseara? ii probam hainele [tocmai culese cu atentie] iubitului meu :)

Unknown spunea...

ai gusturi bune, as merge pe mana ta
:)

Paula NEGREA spunea...

uite cum ajungem sa ne cunoastem noi mai bine, apropou de gusturi, nu, domnu' curaj? :)

cum mai ejti? au trecut cateva luni, iar eu pe tine n-am unde sa te citesc si nu prea e fair.. mail me!