CIRIPELI

| |
HAI SI VOI PE TWITTER!
Cica aici s-ar lansa "bombele", de necaz, pentru ca ulterior sa fie romantate pe bloguri, mai cumpatat si mai gratios..


Iata cateva ciripeli de-ale mele din ultimele zile, dragii mei cititori, unele poate de stire, multe doar de amuzament si de recomandare:

Herta Muller, castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura, nascuta in Banat, dar perfect dezradacinata, "visa" sa fie croitoreasa..

Un PR-ist bun la o primarie e moartea investigatiei, zice Ioana Avadani de la Centrul pentru Jurnalism Independent.

OTV party in fiecare joi, in Twice. Pariu ca Diaconescu o sa ceara curand procent din consumatie pentru extensie pe "fenomen"..

Iata cum minunea de Marge Simpson i-a "suflat" coperta Playboy America romancei Alina Puscau.. Sa balosim, asadar, la un desen animat!




AFI Palace Cotroceni se misca dibace: propune un trenulet electric pentru copii, pe culoarele mallului!

A picat TABU. Vantu a lasat-o de izbeliste. Revista de lifestyle cu cel mai lucrat abdomen cauta investitor.

Sa scriu pentru Basescu, asadar, un fel de "Ce ti-as fi dorit eu tie, demidulce Romanie.."? Mai bine-mi pilesc unghiile, zau!

De la colectia AW 09-10 prezentata la Buc de Elena Perseil avem o vorba in industria asta a modistilor, cand mai apare o fushereala pentru toate poftele: "Relaxing allowed.."

Ni se tot demonstreaza ca, in RO, "dascalii" nu formeaza oameni, ci doar transmit informatii. Sa ii numim deci "cadre didactice" si atat.

Dupa patru sezoane de idila cu Beckham, lenjeria Emporio Armani se muleaza pe Ronaldo.




In primul an cumperi mobila, in al doilea an muti mobila, in al treilea an imparti mobila. O pasiune dureaza, statistic, 317,5 zile. Oare ce s-o fi petrecand in ultima jumatate de zi?

Iata si primele automate de presa din RO, odata cu lansarea Mesagerului de Cluj - ziarul care nu se va vinde la chioscuri - pe buna dreptate!

Inca vreo doi ani de cabluri atarnande.. cat sa mai flirteze unii cu altii pe la niste licitatii si sa iasa de-o idila pe veci?

Voi va amintiti de E(lementul) P(redicativ) S(uplimentar)? Mie mi-a ramas tare drag prin puterea lui de sugestie..

Sell the Vatican, Feed the World!




Vorbitorii de la OPTIMISM, in sezonul AW 09-10: Cabral, Cristian Mungiu, Bogdan Naumovici, Vlad Stan, Cristian Lupsa.

Inteligenta te obliga la o demnitate a aparentelor, intr-adevar! ICON Camil Petrescu in GQ de octombrie.

"Fusta de piele Mango - Pret la cerere" De cand are un brand perfect mass-market asemenea izbutiri (aere) de brand premium?

Dupa atata invazie de "chinezarii" in lumea larga, americanii s-au gandit ca ar fi chiar profitabil sa invadeze si ei China. GAP ataca primul!