HAI cu buna inspiratie!

| |
BUNA INSPIRATIE pare sa fie CHEIA lui 2009… Buna inspiratie e si filtrul concursului de idei INSPIRED de anul acesta, care si-a propus acum, mai mult ca oricand, sa-i indrume si sa-i slefuiasca pe aspiranti catre locul lor din industriile pentru care se scolesc – Arhitectura, Design, Fotografie, Dramaturgie.

La scoala, profesorii se ocupa de pregatirea creativa a studentilor, de formarea unei culturi de specialitate si a unor repere tehnice. Pentru o insertie de succes insa, in industrii, e nevoie de INTERVENTIA TIMPURIE A MEDIULUI DE AFACERI in mediul educational, de confruntarea studentilor cu exigentele reale ale meseriei si cu asteptarile pietei.

Asta face Inspired: ii SCOATE pe artistii juniori DIN VISARE, cu ajutorul practicienilor seniori!

Uite cum va incurajez eu, dragii mei dragi studenti si absolventi, sa “bifati” concursul, mai ales ca va e cel mai la indemana – se desfasoara EXCLUSIV ONLINE, pe platforma www.concurs-inspired.ro. EVALUATORI va vor fi chiar cei pe care ii cititi flamand pe bloguri, pe care ii urmariti zelos la evenimente, poate-poate dau si ei un pont.. sau cei carora le admirati executiile spectaculoase.

Sa profitam, zic! Hai cu buna inspiratie!



Fashion Design

Printre membrii juriului: designerii Olah Gyarfas, Cristian Samfira, Lena Criveanu, Stephan Pelger; omul de afaceri Alexandre Eram; jurnalistii de moda Domnica Margescu, Amelia Turp, Ovidiu Buta, Maurice Munteanu.

Printre premii: internship la SonyaMod si la Sense; masina de cusut Brother; Adobe CS4 master collection; licenta completa Gemini CAD.


Graphic Design

Printre membrii juriului: publicitarii Mihai Coliban, Joaquin Bonilla, Raluca Feher, Serban Alexandrescu.

Printre premii: Internship la ACME si la Wunderman; Adobe CS4 master collection.


Accessories

Printre membrii juriului: designerii Mihaela Glavan, Kristina Dragomir, Gabriela Vlad, Coca Zaboloteanu, Edita Lupea, Carla Szabo, Ana Wagner; omul de afaceri Cristina Batlan; curatorul Dan Piersinaru.

Printre premii: Internship la DADA si la Wagner; Adobe CS4 master collection; spatiu de expunere la prima editie EXTINS din 2010.


Fashion Photo

Printre membrii juriului: fotografii Cosmin Gogu, Alex Galmeanu, Cornel Lazia, Ionut Staicu.

Printre premii: Nikon D3000 kit 18-55 VR; vernisaj la Anaid si la Musafir by Amarjit; Adobe CS4 master collection; workshop Print Academy.


Dramaturgy

Printre membrii juriului: dansatorul si coregraful Razvan Mazilu; actorii Antoaneta Cojocaru, Claudiu Bleont; regizorii Radu Afrim, Gianina Carbunariu; criticul Mihaela Michailov.

Printre premii: un spectacol “lectura texte” si o reprezentatie la Musafir by Amarjit.


Commercial Architecture

Printre membrii juriului: arhitectii Bruno Andresoiu, Anthony Willats, Dorin Stefan, Mario Kuibus, Matei Georgescu, Robert Marin, Virgiliu Onofrei.

Printre premii: vizite la Bang & Olufsen, in Danemarca si la Dornbracht, in Germania; Adobe CS4 master collection.



P.S. fostilor mei colegi de munca de la MMG: va tin pumnii sa transformati INSPIRED, curand, in concursul datator de cele mai multe joburi in industrii!