Stephan Pelger + Sonoma = LOVE

| |
Inca mai avem industriasi puternici. Avem si designeri inspirati. Iar parteneriatele INDUSTRIE - CREATIE chiar ne pot scoate din letargie!

Caremil + Andreea Tincu [Sense]. Harolt + Olah Gyarfas [Rozalb de Mura]. Rifil + Kinga Varga [Kinga Varga]. Sonoma + Stephan Pelger [Vuarnet]. Colaborarile productie-creatie pentru "cresterea" unui brand sunt dovada ca si moda noastra devine incet-incet reprezentativa la nivel de business.

Stephan Pelger, de exemplu, a decis sa se intoarca in tara, in 2004, pentru a-si lansa un brand propriu, constient abia atunci, dupa ce fusese angrenat in creatia pentru Sisley, Missoni, Shella Kann, Benneton, cu ce se "mananca".

Pana in 2009 a reusit sa puna pe picioare un business de moda ambitios din care, acum, chiar traieste! Culmea, recesiunea pare sa-i fi prins de minune designerului-antreprenor: clientela i s-a triplat anul acesta, spune el, iar producatorul local de confectii sport SONOMA tocmai i-a propus un parteneriat de creatie pentru brandul international de ski VUARNET.


Noi doi am pove multe, in principal despre cum nu-ti permiti sa fii "trilu" cand ai de gestionat brandul tau, de la design pana la marketare, sau cand lucrezi, in parteneriat, dupa exigentele si pe banii altora.. Interviul cu el - pe Fashion and Beauty, afcors.


VOI ATI PURTA "altcevaul" LUI STEPHAN PELGER [brasovean de-ai mei] LA SKI?










1 reactii:

Ruxi spunea...

DA,DA!
Eu vreau sa port altceva-ul lui Pelger!