tin minte

| |
cat timp strangeti din privire dupa ce va dati jos ochelarii, in cate vi se incretesc palmele cand luati de mana, cum vi se incordeaza pometii la bucurie, de ce va zvacneste un fir verde-albastrui sub ochi, care spranceana coboara mai usor la resemnare, ce va face sa va destindeti narile, care va e postura de curios-ascultatori, cat de scurt pasiti in caz de surpriza. [astea-s matematica]




si ce haine ati purta zi dupa zi dupa zi, fara sa va mai lasati vreodat' de ele. [asta-i filosofie pura :)]


pentru ca tot tin eu minte si cercetez: VOUA, cititorilor mei, care va sunt hainele acelea si.. de unde pana unde?

21 reactii:

Alex spunea...

A leather jacket should do the trick.
Mi-ar da un sentiment de self-confidence.

Alex spunea...

si ar conta enorm daca ar avea valoare sentimentala,
ideal ar fi cadou de la iubita,
ar fi ca si cum m-as imbraca in sentimente

Claudiu spunea...

Servus,

Ma simt bine intr-un look metalist...desi nu prea am cand sa port asa ceva...deh...rigorile serviciului...oare daca mi-as lasa pleata sa curga ca in tinerete ce-ar fi (inca meditez la asta). Un asemena look ma face sa ma simt liber.

Numai bine!!!

Alex spunea...

La primul comentariu am dat de inteles ca haina aia ma face sa am mai multa incredere in mine ceea ce ar insemna ca sunt superficial. Asa ca nu mai sunt de acord cu el.
Cat despre al doilea comentariu, asta ar fi singurul motiv pt care as purta o haina zi dupa zi dupa zi...

Paula NEGREA spunea...

@Claudiu: mi-ai facut un dor de zgarda cu tzeeepi.. :))

@Alex: Nicidecum! O haina iti hraneste stima de tine, cum nu? Asta e de prin piramida aia, a mustaciosului de Maslow.. cum sa ne superficializam, asadar? :) Stay with ur secsi leather jacket, darling!

Buddha spunea...

@Claudiu - deci tu nu te simţi bine în hainele de corportist, ai vrea ceva metalist, dar totuşi stai acolo şi munceşti. That's life, huh? :)

A, iar ca răspuns la articol, un tricou şi nişte pantloni 3/4 should do the trick!

Paula NEGREA spunea...

@Buddha: Numai constrangerile ne mai ajuta sa ne bucuram de libertatile pe care, altfel, am si uita ca le avem, nu?

Deci tu preferi, domnul meu, sa ramai cu gleznele seducatoare la vedere, hmm.. :)

Mihai spunea...

Camasa albă dezordonata cu atenţie, pullover subtire de lana, sacou de piele-ntoarsa, curea cât-se-poate-de-lata, jeansi/ safari pants. Esarfa din matase de parasuta, batista la pept. Ceas de buzunar, maricel, cu capac dublu. Si neaparat, extremely dark sunglasses.
Culorile le alegi tu, sa vad eu ca intelegi ca nuantele sunt mai importante. Fără meta-text, direct.

Claudiu spunea...

@Budha - Nu am spus ca ma simt bine exclusiv intr-o tinuta metalista. Din fericire nici o tinuta corporatista nu imi este impusa:). Casual este de bun simt...mai putin vara cand merg in pantaloni 3 sferturi sau chiar scurti. Sunt singura exceptie.Nimeni nu imi spune nimica pentru ca ma stiu rau de caldura si ambulantele chemate din cauza mea in vara 2007 au fost edificatoare:)...totusi nu pot abuza cu geci piele, tricouri tematice, bocanci etc etc. Din fericire avem o libertate vestimentara destul de mare in cadrul locului de munca (acuma sa nu iti imaginez ca putem veni in tanga sau cu frunze prin locurile esentiale cand vrem noi:)) ).

P.S. Tepele sunt singurele accesori tematice metaliste ce nu le agreez:))

Numai bine!!!

Paula NEGREA spunea...

N-am putut sa nu consemnez, apropou:

"Se pare ca saptamana asta trebuie sa-mi ingrop doua dintre perechile preferate de sosete - inclusiv cele cu bufnitze. Unde mai gasesc?! :))

[Cristi Lupsa]

Paula NEGREA spunea...

@Mihai

Ca sa nu te trec prin PANTONE, propun un mai simpatic "ceva cu twist", domnul meu: ti-o imprumut pe Giovanna [http://www.designcatwalk.com/wp-content/uploads/2009/10/giovanna-battaglia-05.jpg], pe o plaja din Balcicul Cellei Serghi, si culorile vor veni de la sine :))

Mihai spunea...

am uitat sa scriu: irevocabil, cizme. multumesc de oferta, pastrez Balcicul Doamnei Cella... Giovanna poate ramane la apa ei plata cu lamaie.

...mi-am amintit si altceva: cat eram mai tanar, mi se parea ca un indice clar al elegantei extreme va fi fost haine de seara Armani. been there, done that. acum prefer o vara luuunga, in 2 camasi de in, pe barca.

Paula NEGREA spunea...

@Mihai: ma bucur ca te-am nimerit cu Balcicul [semn ca poti, uneori, pricepe omul numai din scurta poveste a ceea ce ar purta fara-ncetare ;)], pacat de "gazela", care se-asorta la safari pants, hehe

Armani e de inspiratie fascista, stiai? :) Fara indoiala, despre o dorinta de revansa, care te agata poate, din griuri-minune si din sharpness, in tinereti..

BigMarry spunea...

Hmmm, o pereche de converse strong coloured, jeans nestriati si o camasa beton :)

serban spunea...

Mai, stiu ca o sa radeti, dar eu am un palton. Paltonul e foarte greu, foarte lung si foarte vechi - il purta bunicul meu dupa razboi. Il purta rar, dovada ca paltonul arata si astazi nou-nout. Bine, la asta a contribuit poate si materialul si cusatura, este un palton nemtesc.

Are si o problema paltonul asta, imi este mare. Bunicul era inalt si osos, eu sunt mic si indesat. Arat cel putin ciudat in el, din spusele unui prieten, imi creeaza o imagine ceva intre homeless si marinar pierdut in port. Trebuie sa stau cu mainile in buzunar, sa nu se vada ca maneca e prea lunga. Pe langa asta, e si foarte greu - cred ca are peste zece kile, uscat. Daca ma prinde ploaia in el, raman acolo pana se usuca, pentru ca il pot misca cu greu.

Dar.. e paltonul meu, pe care il port mereu cand vreau sa ma plimb doar eu si cu mine. Nu ma pot imagina fara paltonul ala.

Paula NEGREA spunea...

@BigMarry: In Conversi, prin Vestul Salbatic, hehe :)

@serban: Cum sa radem, e adapostul tau! Eu cred cu tarie ca unele haine sunt depozitare de experiente, ca pastreaza memoria unor forte si ca pot recalibra la nevoie ;)

MULTU for sharing!

Paula NEGREA spunea...

Nici pe asta nu po sa n-o consemnez:

"Cravata mea. E din matase tricotata, bleumarin, cu o nuanta fina de violet. E-o piesa flexibila; as lua-o pe-o insula pustie fara sa clipesc. Ucide cu un sacou inchis la culoare si o batista colorata"

[Seby Ispas]

Mihai spunea...

Paula, fasciile se simt in Armani precum culoarea-n Londa. ;) Cand l-am vazut pe A.S. in faimosul costum Armani alb (sa fie 'fo 12-13 ani de-atunci) amfitrionand un party PRO, ei bine, atunci am intuit aparenta raceala dublata de-un vulcan intern. Armani.

Iar despre feline-asortatoare ....scuza-ma, oricat de leoaice s-ar da, tot "pisi" raman. :)

A treia varianta: kimono negru, cu filigran alb. Reductio ad absurdum.

Paula NEGREA spunea...

@Mihai: Suzy Menkes, femeie-n toate firile, cu breton pompadour fixat [last offer, hihi]

P.S. Prea ezoteric si, cumva, prea putin uman, in ultima varianta..

Unknown spunea...

vintage sau retro. cred ca ma reprezinta cel mai bine pentru ca sunt old-fashion si de "moda veche" in conceptii. un fel de femeie clasica adaptata la postomernism si cramponata in unele idei vechi, traditionale, nedemitizate. Carouri, dungi, bretele peste camasi, corsete daca se poate, blugi evazati in stil folk, ghete si bocanci etc. Un stil care nu se demodeaza niciodata, parerea mea si care aduce mereu un plus de autenticitate. un paralelism intre trecut si prezent cu nuante de viitor: asta inseamna stilul retro de azi.

Paula NEGREA spunea...

bine ai venit pe la noi, @nina! te mai asteptam!