CADO [i]

| |
Ultimele trei zile au fo ca un cado. Niste zile de top, pentru care multumesc frumos haosului de pe lume! ;)


Vineri m-am vazut cu un antrenor de dezvoltare personala si organizationala care a lucrat relaxat, la un platou cu branza si mere, la multumirea de mine. Ne-am lamurit cam pe unde se piteste fericirea si cam cine, facand ce, ar putea fi de vina pentru ea.

Viata e nedreapta, furia e mare, totusi, uneori, daca te asezi nitel sa le ganduresti, poti sa le dai sah-mat cool&focused. Va scriu asta ca sa va incurajez sa va luati mai des timp pentru voi, cu sau fara un coach!

Sambata a fo despre mult Dr. House si asimilarea urmatoarei credinte, 'nafara firescului modestiei: "Me, I'm damn right! Reality is perfectly wrong". Va scriu si asta ca sa va incurajez sa va bucurati de voi cand vi se pune pata, uneori, si sa luptati s-o tineti pe-a voastra!




Duminica am adormit pe zi, m-am trezit pe noapte - minunata senzatia asta de "pe dos", va indemn s-o experimentati - si-am primit telefon ca interviul s-a mutat.. acum! Eu, de la Fashion&Business (Fashion&Beauty), si Ioana Mitu, de la Premium (Ziarul Financiar), am stat la povesti cu Diane Pernet si-am iesit mai zen si mai cu pofta de mancare ca niciodata dupa un interviu!

Doi amici din presa cotidiana m-au inspirat toata ziua cu bunul lor simt in relatarea circului electoral si, bizar pentru cum obisnuiesc sa inteleg eu patima pentru meserie, chiar cu dragostea lor nebuna pentru produsul muncii!

Joaca de-a previziunile in alegeri, cu un twist la fiecare doua ore, mi-a reamintit ceva ce multi uitam mereu, de asta si scriu: prinde bine, pe termen lung, la brandul personal, sa-ti respecti adversarul in orice razboi si sa-ti evaluezi moderat orice victorie.


Revin si eu, saptamana asta, la petreceri si showuri de moda, dar un pic mai "selectiva". Multumesc tuturor pentru mailurile de bine si invitatii!

2 reactii:

day-dreamer spunea...

Mulţumire de mine? Utopie, uneori.

Paula NEGREA spunea...

Utopie, afcors. Dar ce altceva te tine in exercitiul vietii decat utopia?

De asta cred ca e important sa-ti iei un timp, uneori, singur sau alaturi de altii, sa verifici cum stai cu multumirea de tine, doar esti intr-un permanent antrenament! ;)