Daca nu simti, n-are niciun rost!

| |
MOTTO: Ai pitici in cap? E bine! Vor trai mai mult ca tine.


Mi-e sila de companiile care fac CSR cautat si regizat si doar pentru ca au bani in plus. Mi-e si mai sila de cele care, in 2010, inca mai cred ca CSR-ul trebuie sa fie un accesoriu cat-se-poate-de-ingenios, care sa le potenteze look-ul in mass-media.

Mi-e groaza cand ma gandesc ca multe companii dau bani-garla unor agentii bezmetice pentru administrarea conturilor de Social Media, doar pentru ca prezenta e must si trendy. Mai toate ajung sa abandoneze Twitter si Facebook in cateva luni, caci nu le pricep oportunitatile de ROI...

Un pitic de-ai mei ar lega cu catuse oamenii de CSR din companii de Social Media.

Pentru ca aici pot SIMTI cel mai bine NEVOIA implicarii lor responsabile, pentru ca aici se pot insinua cel mai PRIETENESC si CU ROST in viata comunitatilor in care activeaza!





Unde sunt oamenii de CSR din companii cand Tara Duveanu gateste si vinde supe, de nebuna, alaturi de prietenii ei de pe Twitter, ca sa stranga bani pentru spitale de copii din tara?

Unde sunt oamenii de CSR din companii cand Adrian Ciubotaru si Dan Dumitrescu umbla, de nebuni, alaturi de prietenii bloggeri, sa dea din cartile lor la tot metroul, pana vor ajunge sa prinda tot Bucurestiul in vagoane?

Unde sunt oamenii de CSR din companii cand 7 Zane lupta din toate-toate puterile lor social media pentru o viata?

UNDE SUNT?

4 reactii:

carmen spunea...

Minunat spus....intr-o perioada de criza, cand multi isi pierd slujbele si altii arunca bani pe campanii absurbe si prost gandite, ma intreb...oare o sa revenim si noi vreodata? O sa facem lucrurile cu cap si nu doar pt imagine si publicitate?

Paula NEGREA spunea...

Multu! Sper sa-l citeasca cine trebuie... ;) Puuup

Anonim spunea...

aaaa, titlul ala cu piticii...e plagiat. din catavencu. 2 la originalitate. nici macar adaptat nu e

Paula NEGREA spunea...

Huh? E motto pentru piticul meu CSR-Social Media, primit in dar :)

Ceva, de ajutor pe subiectul dezbatut, poti sa ne scrii?