Nevoia de DESIGNER

| |
Dika, Yokko, Nissa, Ma Dame, La Femme.

Toate, branduri romanesti cu oferte de haine de buro. Mai toate, ”obosite”, in lipsa unui designer care sa dea un twist sarafanelor si sacourilor alora gri si bleumarin pentru ladies-corporate, in lipsa improspatarii saptamanale a magazinelor cu minicolectii.

De amuzament: stiti cum se obtine creativitatea-n croi in afacerile astea neaose? Patroana isi da hainele cumparate din strainatate la descusut, atelierul ia tiparul si gata-i NOUL model pentru magazinul propriu.


Voi de unde va imbracati pentru buro? Simtiti nevoia interventiei ingenioase, de designer, in hainele de munca?

5 reactii:

Mada spunea...

Paula, mie aproape ca mi-e teama de momentul in care voi avea un job in toata regula din motive de stereotipie si lipsa de viata a hainelor office. Pana una-alta, o indrum pe mama la combinatii office cu elemente casual, chiar ultra-feminine pe alocuri (mi se pare oricum mai fresh, de exemplu, mixul sacou-jeans sau bluza sexy de matase, frumos accesorizata, peste pantalonul de stofa), dar poate-poate, repejor, pana ajung si eu acolo, mobilizezi pe careva sa dea o nota mai aparte hainelor astora. Pentru ca ma intreb si eu la ce foloseste un salariu flatant unei doamne care cel putin opt ore pe zi nu poate fi, incorsetata de costumasul "de serviciu", cine e ea de fapt. Eu una, intre eternele taioare gri de la Dika si un cv pus la floraria din colt mai ca as merge spre a doua varianta...

Paula NEGREA spunea...

=)) Ioi, ce-mi iubexc eu cititorele!

Mada, promit sa fac o minune si sa ma laud cu ea. PROMIT!

natty spunea...

Stai sa vezi cum e in Cluj unde nu sunt nici macar brandurile astea autohtone :(
bine este nissa dar mie nu imi plac materialele lor si nu prea imi plac nici preturile (raportul caitate/pret)
deci Zara, M&S, Debenhams - cam astea pentru haine office - dar e foarte greu sa gasesti ceva ok :(
Daca faci o minune fa-o asa mai countrywide, good fairy :)

carola spunea...

mmm, eu inca ma fofilez in fuste de matase si uit de jachetele business. nu stiu cat o sa ma tina norocul asta. cat mai mult sper, caci ma ingrozeste nevoia sa ma inscriu in parametrii setati de altii. (dika era, dintre toate cele enumurate de tine, cea mai simpatica si placuta la pipait).

Paula NEGREA spunea...

Lucrurile s-au cam gri-uit si kitsch-uit in Dika...

Twistul cu matasea e o foarte buna sugestie, multu!