Galetusa de Nirvana [TAKE 3]

| |
Eu sunt fericita luna asta. Voi?


Martie a inceput in joculcucuvinte al domnilor. Joc ce a ajuns sa bucure vreo 3.500 de ladies in noo zile, ioi!

Luna asta am reusit sa-i pun mamei un zambet-de-un-an intre pometi. L-am rugat pe Cristi Brancu, febletea ei cea-mai-cea, sa fie parte din surpriza de aniversare. A acceptat un-doi si un telefon de la el a facut, imaginati-va, cat toate dressingurile din lume!

--

De luna asta invat de la Cristi Lupsa sa scriu povesti. Sa-i vad si sa-i aud mai bine pe oameni. Sa simt locuri. Sa gandesc actiune. Sa fie simplu despre lucruri complicate. Jurnalism narativ, nah.

De la Cristi Sutu invat sa fiu al naibii de atenta la detalii. Detalii care executa sau vindeca. Detalii care expun sau implinesc. Detalii-minune.


Pana una-alta, as scrie aventurile unui par lung de 103 cm. Iar m-am trezit cu resturi de merdenea in el si iar s-a incurcat in curea... I-am facut nod de fericire, momentan, afcors.

4 reactii:

Ioana spunea...

si eu sunt bucuroasa. pentru ca am avut parte de mai bine de doua foarte improbabile saptamani de primavara fara ploaie, cu branduse si ghiocei; ca acum o saptamana am gasit narcise si de atunci imi coloreaza camera neincetat.

pentru ca dupa indelungi cautari am descoperit tema pe care o voi cerceta in urmatoarele luni si pentru care sunt foarte entuziasmata.

si pentru ca am inteles din nou ce prieteni grozavi am, gata oricand sa se aventureze in excursii inopinate de dragul meu :)

primavara frumoasa iti doresc!

Paula NEGREA spunea...

Ioi, o primavara-minune, cu cat mai multe sanse la imprevizibil sa avem, Ioana! Multumesc, cu drag.

Mirela06 spunea...

Ce frumos! Primavara mea incepuse cel putin tentant si cu sentimente si fioruri ce m-au luat prin surprindere , dar datorita unei greseli de moment ale mele, o copilarie de altfel, s-a cam pierdut sau cel putin stagneaza. Ai stiut tu ce ziceai cand mi-ai sugerat ca trebuie sa am grija cum pastrez visul, pacat ca nu ma asteptam sa intru in el atat de repede. Sau a fost poate imaginatia mea cea care a plamadit sentimente pentru ceva efemer?!

Paula NEGREA spunea...

Hai ca nu strica o lectie in plus, lady! ;) Gandeste-te ca ti-ai dat voie sa traiesti poveeeesti! Pup, cu drag!