Iubire cu discount în vremea mallerei

| |
Că plouă sau nu infernal, de iubit nu ne mai iubim nici prin mansarde, nici prin iarbă, ci prin malluri.


Malul ăsta e boală grea la români. Iar cei care se îngrijesc de relaţia românilor cu boala ştiu bine cum şi când să crească febra.

Dacă n-aţi auzit încă, în Plaza şi în Vitan e cu pâna la 50% mai ieftin totul, de două ori pe lună, în 1 şi 16, din aprilie. Verificat!

Turcii de la Anchor Grup au pregătit şi un card de discount de până la 20% pentru plimbările de zi cu zi pe la ei prin malluri, din mai. Verificat!

Sunt şi eu curioasă, apropou: v-au luat "căldurile" o dată cu veştile astea şi daţi sigur o fugă în mall, în cuplu, în wknd? Sau chiar vă lasă "rece" veştile şi o să ieşiţi să faceţi cunoştinţă cu ţara?












FOTO: La Vila Fetei de Blănar

9 reactii:

carola spunea...

ce bine ca fuse inventat mall-ul si feisbukul, unde ne manifestam iubirile altfel?..
PS: pe o plaja pustie, ca alternativa ;)

Paula NEGREA spunea...

Intr-un leagan, intr-un semi-pustiu, chiar acum, citind Micul Print :)

ilie spunea...

io as pune haine de firma pe tarabe in micigiu.la prima intalnire sa sa-mi cumpar o pereche de bocanci....sau in centrul vechi as face promotii cu pe strada la zara(prietenii tai).bershka, astora clar le las tnb. dc nu esti echilibrat le amesteci.nice pics.nu le amestecam.iubire, shopping, blog, toate impreuna separat...8->

Paula NEGREA spunea...

fooaaaaarte bună ideea!

există târguri de haine tare faine, în aer liber, nu chiar în parc... dar poţi să te iubeşti sănătos în ele, desigur.

Andreea spunea...

eu cred ca sunt categorii diferite de oameni: cei care merg la plimbare in mall si cei care cietsc blogul asta de exemplu (sau care cietsc in general; doua categorii care nici macar nu se intersecteaza.

Paula NEGREA spunea...

Uite, eu stiu oameni care merg si in mall, si in parc, si la prezentari de moda, si la cluburi de carte, si la munte sau mare, intr-o fuga de wknd... Fac un mix&match excelent!

Unknown spunea...

Pai da, nu zic nu! Doar ca nu merg la o plimbare de relaxare si bounding in cluplu, la mall, nu? Adica acolo merg pentru cumparaturi,film...

Mada spunea...

De iubit, nu stiu pe unde si cu cine o sa ma iubesc, dar poti conta pe dezgustul meu profund fata de shoppingul dement, la reduceri, si cu atat mai mult de la mall. Asteptarea discounturilor de cel putin 90 la suta la Gerard Darel cred ca nu se pune…(ca sa stie toate amatoarele, colierul ala cu muuulta poveste, de la miss Kennedy incoace, mie, mie imi e rezervat, pentru ziua primului salariu care sa mi-l permita)
P.S.: Zi-ne de cantonament sau o sa incep sa te banuiesc ca ai mascat o raita prin toate magazinele ZARA de pe meleaguri straine:P

Paula NEGREA spunea...

Frumoasa alegere, GD, lady... :)

Cantonamentul a fo un antrenament de doo luni pentru jobul de manager online la un cotidian. Am facut bine socotelile si mi-am dat seama ca nu e "pe sufletul meu". Si-am zis NU, ha!

Nicio Zara, dumnezeule, cum ma crezi? :D