Un latex care a mers la sigur

| |
Paula Seling a ales să se îmbrace de la producător (Inedit), şi nu de la designer (poate Lena Criveanu), în finala Eurovision. E ca şi cum s-ar fi spălat cu sare pe dinţi, şi nu cu Sensodyne.


Să fie limpede: sarea e o reţetă-minune dintotdeauna, dacă nu vrei să-ţi baţi capul şi să-ţi goleşti buzunarele pentru o albire.

Aşa şi latexul de Baia Mare în care a fo învăluită vocea feminină a României: cu el s-a mers, ieftin, la sigur.

Dacă e să citez dintr-un brief primit acum vreo două luni, de la ANT, pentru promovarea României ca destinaţie turistică în rândul străinilor: "Puncte tari: 1 - Natura nealterată 2 - Istoria vie 3 - Ospitalitatea 4 - Frumuseţea femeilor".

Păi dacă Paula Seling n-ar fi fost o cărnoasă, cu voce brici, în finala Eurovision, cum altfel ar mai fi împlinit ea clişeul câştigător de... investitori pentru România lui 2010?





Repet: latexul a mers la sigur, apropou de turismul de "şarm"!

Consemnez o singură reacţie din sutele adunate în #eurovision, pe Twitter, în favoarea lui: "Blue eyes, brunette, double perspex piano, high-heels and latex catsuit?! See you later, I'm moving to Romania" (Phil Davis, Birmingham).

Că melodia a fo de o forţă ohohoho şi că nici Paula, cu tot latexul şi cu toată vocea, nu i-a făcut faţă cum se cuvine ca putere de expresie... păi nu ne-am fi permis nicicum să organizăm Eurovisionul la anul, deci nu ne-am dus în finală ca să fim perfecţi.

Judecând p-a dreaptă, anul ăsta a câştigat o fâţă care-şi va permite: Germania.

Bravou, România, pentru mai mult ca perfectul loc trei! Dragi cititori, ne vedem în vacanţe prin Portugalia, Cipru şi Norvegia, că tot i-au votat ţările astea bine pe-ai noştri Paula şi Ovi.

4 reactii:

laura spunea...

si atitudinea, nu stiu daca ai remarcat "atitudinea" din scaun :D

ilie spunea...

germanca a avut o mel catchy rau.turcia trebuia sa castige, a fost catchy+rock:X; romania xtra mel, xtra voce, praf latexul:D(parerea mea)...dar nush dc merita mai mult, parca e mult si locul 3... siii dc era sa ne luam dupa cum a aratat clar azera, aia din ukraina siii mai erau vreo 2 pitzii, ii dadeau clasa si chiar aveau si mel bune... cate despre faza cu "dc era castigatoare ce ne faceam?" mare dreptate ai.ne faceam de cacao grav.e trist.

Paula NEGREA spunea...

marturisesc că eu am visat-o pe armeancă :D

Ioana spunea...

ma intristeaza cum trebuie sa gasim mereu ceva de criticat. Romania a obtinut un loc foarte bun la un concurs international cu o audienta de milioane. Suntem si pentru altceva pe buzele strainilor, chiar daca numai pentru cateva zile. nu ne putem bucura fara sa criticam?