Dilemă de domnişoară

| |
Nu, n-o să m-apuc să-mi împrăştii dubiile apropou de viaţa în doi în postarea asta. Dacă aveam vreunele, aflaţi că le-am limpezit, ca niciodată, az, în douăj' de secunde, la un semafor, pe Victoriei.

El spre Ea: "Sunt gelos, să mă ia naiba". Ea spre El: "Dau banii numai pe prostii, să mă ia naiba şi pe mine". Pentru lipsa de frământări pe subiectul 'NOI', aş înrăma aceste doo replici în fiecare adăpost din lume.

Nu, dilema mea de domnişoară face mult mai mult de atât: cât un păr de 70 de centimetri, care îmi tot încurcă viaţa de vreun an. Ea sună cam aşa...





Să mă tund sau nu la "IGIENA"? Şi, dacă mă tund acolo, ca să împlinesc istoric povestea podoabei mele însoţitoare pe toate drumurile, de peste zece ani, cu ce "poză" de revistă să mă duc?

6 reactii:

Mada spunea...

Daca te vad cu vreun bob pe Mendeleev, o sa plang ca dupa plecarea ultimei zane...Ia din el cat sa fie healthy si variaza cu niste tonuri mai dechise de vara si onduleuri lejere, retro, asortate la rochita cea de matase. GD, of course...:P

Paula NEGREA spunea...

Iai, mulțumeeesc pentru sugestie și drag de părul meu! Încerc să fiu înțeleaptă, ăfcors...

Denisa L spunea...

dar de ce vrei sa te tunzi?:(
nu te tunde, ai un par asa frumos!

Paula NEGREA spunea...

Simt că e vremea trebii ăsteia, pe lângă a altor decizii de curaj şi eleganţă care, încet-încet, aduc a viaţă de non-zână, hehe. Atât. Pup, cu mulţumesc!

FIRME spunea...

cel mai bn vei alege tu pt ca numai tustii cum te simti mai bn inpielea ta

Paula NEGREA spunea...

Vai, dar blogul ăsta e despre cele mai bune decizii, în principal de cumpărare, luate în gaşcă.

Plus că dilema mea nu e dacă să mă tund sau nu, ci dacă să mă tund sau nu la IGIENA :)

V-a scăpat, of. O fi de la cât de lung am părul, hehe.