Miserupeală

| |
Hoinăream azi, alături de amicu' meu de la SRI, (se-nţelege, ultra-serios-impenetrabil, totuşi sympa, cu ochi smart-sclipi) şi am dat de multe holbături la cizmele mele purtate cu pantaloni scurţi cu pense în mijlocu' verii.

Amicu' meu se simţea tot mai incomod şi mai incomod (iubită.sa se îmbracă mai scorţos).. Până am ajuns să vorbim despre tendinţele toamnă-iarnă, depre gri şi fucsia, despre cum vitrinele îşi etalează blănurile din iulie, despre logici de marketing sucite, totuşi fireşti..

E o fiţă de-ale mele să port cizme în Cuptor? Despina Bădescu răspunde mai mult ca perfect în locul meu (întâmplător am dat peste..):

"Vă zic eu, trebuie să mă credeţi pe cuvânt: fiţele nu există decât în mintea muncitorilor care mă scuipă pentru că port cizme vara. Eu nu am fiţe, ci doar o dorinţa puternică să fac ce am chef. Şi nu mă supăr, pentru că înţeleg că viziunea lor estetică e limitată din cauza programului şi a condiţiilor grele de lucru" :))


4 reactii:

Anonim spunea...

foarte frumos grait, scris. mare dreptate ai, sunt doar pofte la urma urmei. nici eu nu am inteles niciodata ce sunt fitele, nu am auzit de ele decat in romania si nu a fost nimeni in stare sa imi explice exact ce sunt. so go for it! eu port esarfa vara - sa vezi ce comentarii primesc ...

maimutica cu cercei spunea...

nu e fitza deloc , in Franta am vazut ,vara mai ales si mi-a placut combinatia indrazneata cu cizme din piele asortata cu orice...si arata f frumos ,numai ca la noi lumea este m retinuta ,sau mai tampa ..:))) si atunci pornesc comentariile aiurea

Paula NEGREA spunea...

Sa ne comentezeeeee lumea, in lung si in lat. Schimbarile apar cand incepem sa ne indoim de normalitate, nu? :)

Sunt solidara cu tine, Rocs! Si eu port esarfa vara, ma chiar infofolesc :))

Mahmutz si Rocs, ne vedem la MY GRANDMA'S BACKYARD! Acolo sigur imi pun palarie!

maimutica cu cercei spunea...

pai sa-ti pui si fii hooooot