ICRu' e ghiduş!

| |

[Matei Schwartz tzipă un pic pe topicul ICR New York şi face foarte bine după tot bullshitu' mediatic! Nu insist, vă rog doar să analizaţi CU CĂPŞOARELE VOASTRE orice scandal (fabricat), după ce veţi fi prelucrat toate datele..]

După aventura poneiului roz cu svastica pe bombeu de la NY, ICRu' scoate un concept ghiduş pentru Bucureşti: TRANSPORTUL IEŞIT DIN COMUN - cinci zile de teatru (27-31 august) cu frumoşii nebuni de la Ilotopie, în trei autobuze fantastice.

"Călătorii sunt rugaţi să nu taxeze biletul la urcarea în autobuz, să nu se îndoiască de visele lor şi, mai ales, să se ţină bine de bare pentru a nu aluneca.. în alte lumi!", transmite ICR bucureştenilor interesaţi să se deplaseze cu Arboribuz, High-Life Buz şi Bizarbuz

2 reactii:

Anonim spunea...

Ideea nu este noua in Romania, regizorul Gavril Pinte montand pe linia de tramvai dintre Sibiu si Rasinari spectacolul ,,Un tramvai numit Popescu" (dramatizare a textelor apartinând poetului Cristian Popescu) si ,,Astazi nu se fumeaza" (pe textele lui Iustin Panta si cele ale lui Mircea Ivanescu).
Ambele spectacole sunt extraordinare iar un drum la Sibiu merita. Si daca tot mergeti, ,,Faust" (Silviu Purcarete) nu trebuie ratat.

Paula NEGREA spunea...

Mersi frumos de ponturi, Cristi! Sibiu rulz, stii parerea mea de brasoveanca :) Tare s curioasa cum si cat va prinde ghidusia ICR.ului la Bucuresti!