o Craiovă ca un Oxford

| |
Doo oraşe pestriţe, fără ză feşăn tradition, şi-au pus ambitzul unor zile ale modei, când toţi mai marii se sfiesc să se mai implice chiar şi în FW din capitale..

Explicitez pentru România mea de ciocolată:

Irina Schrotter a reuşit să-şi atragă mai multe antipatii în campania pentru Iaşi, a anunţat şi că îşi închide multe magazine, deloc profitabile, iar Ovidiu Buta e prins în Bucureşti cu Pasarela şi cu GQ-ul înnebunitor. Pricep că Romanian Fashion Week nu prea mai are cu cine şi în niciun caz cu ce în 2009..

La Craiova însă, Dorin Dumitru are încă mulţi prieteni - mai coloraţi, mai cu geci de piele, mai sclipi pe tricouri, dar cu fonduri disponibile pentru FRUMOS :) Selecţia frumosului ţine de DD, prietenii lui fiind pregătiţi să li se educe gusturile, omg!!

Şi atunci, dragii mei designeri din noua gardă, de ce să nu profitaţi de acest context curajos ca să ieşiţi şi voi în lume şi să mai câştigaţi nişte fani cumpărăcioşi? Mai ales că mulţi nu vă permiteţi încă show-uri personale manifest..


P.S. V-am listat pentru DD, el v-a sunat, iar voi aţi ales să mergeţi sâmbăta şi duminica viitoare la petreceri, la concerte sau să o frecaţi aiurea prin nu ştiu ce insule pe banii părinţilor.. Nu-i nimic, va presta Lorena Trică în locul vostru în Craiova "cea dubioasă"! (fereascăăă)