Cu scaun şi carte la cap? Neaaah

| |
Draga mea Dada, maniacă într-ale binedispusului, mă obligă să scriu filosofii la drum de seară.

Dacă mai citesc?

Aham! Chiar dacă îmi place să mănânc, să mă uit la poze sau să colind magazinele mai degrabă, mai şi citesc una, alta, pentru dezvoltare personală exclusiv:)

Din disciplină şi nevoie de control, zilnic, presa românească şi franceză. Din curiozitate şi nevoie de atitudine ori de genial ori de frumos, zilnic, bloguri de PR-ADV-FASH. De drag, oricând, orice carte prind despre Bucureştiul interbelic. De florile mărului, de amorul artei, pentru argumentări serioase sau pentru documentarea unui material de revistă, orice altceva!

Acum citesc Concha Calleja, "Mă vor ucide". Pentru că e un adevăr jurnalistic, cu multe surse, pentru că e despre Lady Di. Acum ceva timp citeam "O istorie ilustrată a publicităţii româneşti". Pentru că îmi explica nevoia de lux. Faceţi şi voi cheta aia şi luaţi-mi odată "Modă şi societate urbană":))

Apropo de lectură, un prieten îşi făcea aseară autocritica: "Nu am mai citit ceva de un secol, Paula! Nu mai am vocabular! Sunt praf, sincer!" De parcă, dacă l-ar citi pe Bruckner, ar vorbi hop ţop în neologisme. De parcă, dacă ar avea vocabular mai larg, ar avea cui să-l împărtăşească! I-am zis eu că îi ajunge să se uite la reclame, la discovery şi history chanel ca să trăiască fericit!:)

Un alt prieten, cu aspiraţii: "Eu vreau lecturi grele, vreau idei. Vreau o grădină de idei. Să culeg ce vreau de acolo sau să plantez ce vreau" Nu ştia cum să-i zică la cultură. Are una profesională, ce i-o trebui mai mult?:)

Filosofia mea? Cititul nu trebuie să ne stea în obicei. Nici nu trebuie să ne facem timp special pentru el. Trebuie să ne tenteze. Dacă nu, muzică, fotografie, manichiură, sudoku..


1 reactii:

ed spunea...

一夜情聊天室,一夜情,情色聊天室,情色,美女交友,交友,AIO交友愛情館,AIO,成人交友,愛情公寓,做愛影片,做愛,性愛,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人影片,成人,成人貼圖,18成人,成人圖片區,成人圖片,成人影城,成人小說,成人文章,成人網站,成人論壇,情色貼圖,色情貼圖,色情A片,A片,色情小說,情色小說,情色文學,寄情築園小遊戲, 情色A片,色情影片,AV女優,AV,A漫,免費A片,A片下載

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,AIO交友愛情館,線上A片,免費A片,A片下載,情色A片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,成人交友,愛情公寓,色情聊天室,情色貼圖,色情,色情影片,做愛,情色,哈啦聊天室,聊天室,UT聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,自拍,性愛

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊交友90739,視訊,免費視訊,情人視訊網,視訊辣妹,影音視訊聊天室,視訊交友,視訊聊天,免費視訊聊天室,成人視訊,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,小高聊天室