Hello, my love!

| |
E luna siropului, drăgostelii.. Şi cum detest să trăiesc şi să povestesc dulcegării, iată un flash de fantezie. Erotică. Cu Liviu Papadima.
Nu ne ştim. El nu are nicio vină!:) O singură dată am stat faţă în faţă. Din greşeală. În librărie. M-a copleşit cu privirea lui blând-jucăuşă.

Şi mi-a ieşit un vis despre cum căutam noi doi podul Universităţii. El, în tenişi, blugi şi cămaşă albă, forţa uşile. Eu râdeam zgomotos, cu ecou. Îmi spunea că mă pisicesc. Îi spuneam că transpiraţia lui atrage prea mult praf. M-a prins de talie şi m-a întins pe o balustradă: "Îmi place să mă port frumos cu tine, cu altele sunt imposibil". A început să cotrobăiască cu nasul prin rochia mea mov..

Pentru vamaiotul trecut de 50 de ani, creator de contexte, perechea perfectă a unei lady - The Cardigans, You're the Storm.

4 reactii:

Anonim spunea...

Rochia ta mov exprima o sexualitate reprimata, asta ar spune Freud. Je voudrai confirmer mon vol, da da

~Tristan Tzara

Paula NEGREA spunea...

Et je ne dirai rien que Bang, Bang, Bang!!:)

Doar nu credeai ca ma pot exprima printr-o rochie roz..

Anonim spunea...

scotoceam si eu pe aici, and the song made my day, iar fantezia e foarte lolita-like. o sa fie fun sa ma intalnesc cu dl. papadima pe holurile facultatii si sa nu-l pot disocia de ceva gen compozitie cu pod si rochie mov :)

Paula NEGREA spunea...

d. papadima ar merita o poezie cu scenariu extins, rocs! a secsi lil' blabber.. poate.ti vine inspiratia :)