MGB deturnează prejudecăţi

| |



Străduinţa participanţilor la MGB de a arăta tot mai hip e de apreciat. Străduinţa Gabrielei Vlad de a-l aduce pe Yvan The Face Hunter pentru prima oară în România e de admirat. Amândoi s-au pus pe deturnat prejudecăţi and I felt real good vibes (după comentariile pe fotografiile de pe blogul dude.ului). Postez aici o parte intere din review.ul meu, pe care îl găsiţi pe F&B, ăfcors :)

"Daca, de regula, MGB e o buna demonstratie bucuresteana de outfituri cool, editia aniversara din week-end-ul trecut a avut chiar cea mai mare concentratie de subiecti fashionisti. Nu din intamplare, insa: Yvan, The Face Hunter, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi si colectionari de street style din lume, si-a indreptat special obiectivul asupra My Grandma’s Backyard Fair.

Yvan a fost copy-writer la o agentie de publicitate pana in ziua in care a spus „Fuck off!” nasterii la comanda a cuvintelor mari si a devenit un soi de fashion-foto-journalist. El se aventureaza acum peste tot in lume special pentru a descoperi fashion mood-urile anumitor comunitati si pentru a le surprinde in fotografii pe care le posteaza pe blogul arhicunoscut, „as an information, for free”.

Yvan a tinut sa-mi precizeze din prima ca, spre deosebire de Paris, Milano si New York, unde gaseste mereu o frumusete studiata, hiperretusata, in Bucuresti si in Varsovia a dat de frumusetea salbatica, nestilizata.

Are radacini sarbesti din partea tatalui. Poate tocmai de asta nu e dintre cei care confunda capitala Romaniei cu cea a Ungariei. Stie chiar si ca romanii sunt neam de latini. Dupa cum imi marturiseste, aproape toti prietenii lui si o buna parte din vizitatorii blogului sau vad Estul ca pe o portiune incremenita a Europei, o zona total lipsita de vreo licarire creativa ...

De aici, provocarea de a le arata contrariul, de a deturna prejudecatile. Astfel ca Yvan The Face Hunter intelege participarea sa la fashion fair-ul din Romania ca pe o situatie de tip win! win! win! – „a great opportunity for me, a surprise for the ones out there, a reward for MGB”".

1 reactii:

Anonim spunea...

Salut. Imi place foarte mult cum scrii. Ai fi interesat sa facem un link exchange?
Id mess/mail: andrei_the_wise@yahoo.com
blog: www.varby.ro
Daca esti de acord astept un raspuns pe mail.
Daca nu te intereseaza imi cer scuze ca te-am deranjat.
Sa avem bafta la trafic!