vintage crap?

| |

V4Vintage a fo priti cool NOT :)

First ov all, simpatiile mele pentru străduinţa organizatorilor: la intrare am primit hartă cu poziţionarea şi conţinutul cămăruţelor din casă, la orice colţ am dat de-un TABU ori de.un member ov the TABU crew (ei au promovat eventul from A to Z, chiar au intermediat cu sfaturi unele vânzări), a fo şi un concurs de best outfit..

Second ov all, gizăs craist! M.am simţit ca la ZARA Sales, când pisiurile se păruiesc pentru o fustă lungă de doo palme. Nu a fo loc de respiraaaat! A aflat prea multă lume de event, de mocăciuni, şi nu vorbesc de lumea bună..

Am priceput şi eu de la un prieten care gestionează o afacere cu vintigiuri pe net (prezent şi în offline, la event) că piesele vândute de el (şi de mulţi alţii) ca "VINTAGE" (atent selecţionate, încărcate cu o poveste şi cu energia unei perioade anume) sunt haine adunate de prin depozitele de SH de la periferia Timişoarei.. (totul ţine de poziţionare, right? :))))))


P.S. În goana după mocăciuni am găsit şi eu a tru fensi old piece: o gentuţă din astrahan şi catifea. How cool iz that?

3 reactii:

Diana @ So Fash'on spunea...

:) pentru ca stiu: sunt magazine SH in TM care intr-o zi pe sapt, inainte sa aduca marfa noua, au reduceri atat de mari incat orice piesa e 1leu. depozite SH suna f romantic, dar de fapt sunt magazine mici, inghesuite, in care abea poti sa te misti cand e totul la 1 leu :) nothing exactly fancy about that. poate doar profitul dupa ce sunt vandute piesele in buc.
pupici

corina spunea...

Magazine SH sunt cu duiumul si in Bucuresti. Le frecventez si stiu ca multe dintre piesele postate pe blog=urile de toale vintage sunt de fapt cumparate de prin astfel de magazine...

Unknown spunea...

Eu chiar militez pentru o diferentiere clara intre cele doo neamuri de haine! Si mi.e ciuda ca lumea care vrea sa fie "in trend" da o caruta de bani pe o poveste fabricata..