IAR

| |

iar mi.e foarte greu. de.ar fi foarte usor la fel de des!
refrenul: in cautarea unei case, in socuri, in lipsa unui de ce.

tocmai m.am intors de la vizionari.. o garsoniera pe Victoriei la 250 de euro e chilipir, right? de fapt, o camera de filaj in preajma Novotel, trei pe trei, unde ai putea sa alungi moliile chiar cu gloante si sigur n.ai avea probleme cu vecinii, e forever lady-like, right?

tanjesc dupa o garsoniera chic (la mansarda, afcors) si totusi n.as pleca ever din apartamentul de la dristor (chiar daca e scump si n.am termopanele pe care le merit, vorba don'soarei :)). aici s.au consumat multe ganduri nebunesti. aici chiar am oprit timpul dupa perdea. aici s pustii care.mi fac vineri-serile senine. aici e piata asaltata in pijama duminicile-dimineata din pofta de struguri. aici am suporturi inca nefolosite pentru busuioc la ghiveci.. care va mutati aici cu mine?

pentru ce va fi de acum, R si.a luat azi din parul meu o doza de aer dulce, iar eu mi.am luat azi din bratele lui o doza de pace. are ganduri de casatorie cu o fata cuminte si astea imi vin abrupt. nu.nteleg. inca nu cred ca vreau. s doar cinci ani de cand ne bateam pentru primul loc la analiza hipercorecta de fraza si pentru ultima lingura de orez cu lapte din castron..

P.S. za picture: Scarletta in Vogue FR.. sa va tulbure, sa va ravaseasca! :))

4 reactii:

Eda spunea...

Intradevar tulburatoare Scarletta!

Unknown spunea...

:)))))))))
multumesc pentru intelegere

Markus spunea...

Gasirea unei chirii bune este identica questului pentru relatia perfecta. O gasesti, arata bine dar atunci cand ajungi la bucatarie sau baie iti dai seama ca este impotenta. Mai rau sunt chiriile- relatii in care totul merge bine pana cand realizezi ca baba (mereu baba) este obsedata de viata ta.

Succes!

Unknown spunea...

sa stii ca eu imi doresc o mansarda plina de lalele galben-verde crud in ioanid si de un tzestos. ii fac si bebe animalului, daca asta opreste dominoul cu probleme :)

multu tare pt interventie! aiurez. karma.mi e indigo..

p.s. markus, tu pe unde locuiesti? si.. ahm.. as reusi eu, oare, sa te intorc pe dos?.. :))