my bad bad and true preciouss boiz

| |

Lucian Broscăţean - la un an după ce a cucerit Vestul

De doi ani, munca lui e despre problematica multiculturalismului din marile metropole tradusa ingenios vestimentar. Noi am ajuns sa o recunoastem deja foarte usor dupa “simptomele” nomade - marci care au cucerit si Vestul aka juriul Arts of Fashion SUA 2008.

Pentru designerul clujean, demersul creativ e acum de o placere extenuanta. Porneste de la lupta cu nepotul de cinci ani care isi da ok-ul pe schite (el chiar pricepe ca unchiul face “feshan” si exclama cu verva “place” sau “nu place”) si se sfarseste in lupta cu timpul..


Răzvan Ciobanu - la primul magazin de brand propriu

A renunţat la colaborarea cu Debenhams si si-a inaugurat propriul magazin pe Calea Victoriei - cel mai potrivit context de practicare a marketingului relational si de sfidare a "tocatorului" crizei.

Are in gand completarea liniei Preciouss cu o colectie pentru barbatul relaxat, asumat, "fantezist" si adancirea campaniei de lupta impotriva ipocrizei sexuale si a timiditatii fals afisate.


Go, go, go, my boooiiiz!

2 reactii:

Eda spunea...

Abia astept noul magazin al lui Razvan Ciobanu...am vazut niste rochii superbe in ultima lui colectie.

Unknown spunea...

eu am vazut mai multe poponetze obraznice decat rochii superbe.. :))

merita sa faci un slalom printre stendere, merita sa te si sfatuiesti cu nenea consilierul din magazin, merita sa porti o rochie porn-chic de.ale lui Raz!