CU sau FĂRĂ? De borsetă zic.

| |
Pentru mine, borseta nu mai e însemnul turiştilor avertizaţi că în România e plin de ciorditori. Nici insigna bişniţarilor din pieţe care mă agaţă cu "Frumoasa, ce-ţi pofteşte inima?".

Pentru mine, BORSETA pare tare bună de înlocuit "poşetuţa" (şi ridicolul micimii ei, deseori) în unele ţinute de stradă, răsturnând prejudecăţile. Pentru ţinutele de seară voi alege întotdeauna geanta-plic supradimensionată, dacă nu era, nah, limpede.





O borseta chic cu trei adăposturi - unul pentru o carte de suflet şi-un miniparfum de împrospătare, unul pentru o gaşcă subtilă de farduri, unul pentru bani şi carduri - mie mi-ar face un mare bine. Vouă?





Îi vedeţi rostul borsetei? Aţi integra un asemenea accesoriu în viaţa de zi cu zi?


COMENZI LA Diana Niţă

6 reactii:

Ramona spunea...

AM FURAT TOT DE PE FB :)

Andra Spalatelu Uite aici o tipa din Spania dar care locuieste in Romania si care face un fel de borsete / centuri: http://www.crispinazarzosa.com/ click pe (Life is Easier)

Sunt foarte interesante, numai ca am senzatia ca trebuie sa ascund un pistol in buzunarele lor :-)
28 minutes ago · Like

Ramona Barbu Nu zici rau cu borsetele astea. Eu ma cam vad purtand un astfel de accesoriu. Deci, votez CU :)
@ Andra M-as simti un soi de Lara Croft purtand o astfel de centura :)
@Paula, again In ce tip de tinuta vezi tu integrata borseta? Eu cred ca as lipi-o de pantalonii scurti din denim (pe care i-as purta all year round sau all life round, cum vrei :P)

Andra spunea...

Gata, sa traiti :-) Unde as purta eu borseta? Clar in excursii, cand rucsacul il cara EL iar eu, ca o lady, doar gentuta sau de ce nu, borseta. Ar mai merge si la plimbare prin parc...mai sunt tot felul de posibilitati, deci CU borseta.

Şerban spunea...

Ştiu că era căutată prin anii 90, dar eu nu am purtat niciodată. Şi nici nu aş purta! Bine, nu mă luaţi în seamă, eu sunt subiectiv pentru că sunt şi împotriva portofelului sau a gentuţei bărbăteşti pe care o observ la unii domni şi pe care o consider mult prea apropiată de poşetă.

O geantă pentru laptop îmi este suficientă, de fiecare dată. Eventual un rucsac.

Paula NEGREA spunea...

Cred că, totuşi, borseta nu se asortează nicicum chic cu xxle şi xxli (asta-i răutatea de az, nu ştiu ce-am, hm...)

În rest, iou m-aş bucura să văd ţinute eclectice 90's kinda prin Bucureştii vechi. Mi-e dor şi de fâşuri, că mă credeţi ori nu :))

Beautiful Yaasmin spunea...

Depinde de ocazia . Mai nou , incepe sa fie in categoria "elegant " , dar nu sunt obisnuita cu aceasta idee .Borseta e bun la excursii .

sasha spunea...

hai ca zic si aici:

sanchi, vrageala :d nimeni n-a purtat, dar era peste tot :P
e utila borseta si-s si unele stilizate care arata ok, but it's still so '90s ! :D adica dureros de '90s.

daca stau sa ma gandesc superficial si pret de o milisecunda, cred ca anii 90 au fost cei mai durerosi dpdv al modei si accesoriilor.