jooooooos pălăria!

| |


pentru Andra Cliţan şi truda întregii sale echipe!

n.am mai văzut exces de aplicaţii "croşetice" de data asta, ieie!

moroşanca noastră a reuşit să se mai tempereze şi să potenţeze perfect futurist motivele bucovinene şi broderia manuală în cateva structuri f simple, finisate exemplar.

în colecţia ei chiar am avut ocazia să admir de f aproape efortul artizanilor modei..

later edit - me, feelin' like very trustfull, chiar dacă Laura Popoviciu e gazela Pasarela :)

7 reactii:

DaDa spunea...

pai se pare ca Gazela Pasarela a castigat ... si de ce ma rog?

Andreea spunea...

eu sunt un pic curioasa daca se fac publice argumente sau criterii dupa care s-a facut alegerea. cum am scris si pe blog, e fix aceasi directie ca anul trecut, nu mai inteleg nimic. eu credeam ca in fiecare an se vrea ceva diferit...

missy spunea...

poftim gazela pasarela????!!!!!!!!! nu vi se pare ca sunteti cam rautacioase sau va roade invidia ?totusi castigatoarea a fost aleasa de un juriu specialist si tocmai de aia a fost aleasa laura popoviciu castigatoare pentru ca SPECIALISTII au vazut in ea un adevarat designer :p

Paula NEGREA spunea...

missy, dear, nu tresari intr.atat! :)

laura e fata faina, numai ca nu a fo total pe placul nostru - eu, dada, dea. nici andra, alta fata faina, nu a fo total pe placul meu..

gazela Pasarela (pentru ca are o supergratie! nu e nimic peiorativ in apelativ) a fo pe criteriile specialistilor, tru, so supercongrats!

pupaturi pe obrajori!



citesti mai sus care mi.s asteptarile! :)

Ludmila Corlateanu spunea...

nu n-teleg despre ce invidie vorbeste missi, de vreme ce Dada si Dea nu sunt designeri.
eu insa sunt. si cred ca dintre toti cei ce si-au expus colectiile Andra ar fi fost cea mai in stare sa consume spre binele ei toate roadele care vor veni cu aceasta expunere. Laura a prezentat o colectie de licenta, va mai face inca una pentru la anul (tot din buzunarul ei) si tot acolo va ramane.
Daca cineva are idei fantasmagorice precum ca undeva in lume bantuie cautatori de talente (a se citi sponsori), sa se linisteasca. Unicul manager si promotor pe care il poate avea un designer incepator este el innsusi.

missy spunea...

distinsa d-na corlateanu din cate stiu si dvs.ati participat la acest concurs si nu v-ati calificat printre primii 4.mi se par cam rautacioase afirmatiile dvs.cu privire la colectia laurei,ba ca poate fi vazuta la colectiile absolventilor la paris,roma,etc, ba ca e secareanu2, si daca asta nu e rautate atunci ce e?sincer!!!din cunostintele mele in domeniul modei, stiu ca un adevarat designer trebuie sa-si puna ideile inovatoare in creatiile sale,lucru facut de laura ,pe cand andra a facut ceea ce face ea din obisnuita lucru intalnit si in alte creatii de ale sale si anume traditionalisnul(fara suparare da se plafoneaza la acest motiv) Si uita de asta a castigat laura pentru ca nu i-a fost frica sa abordeze un subiect tabu si a facut-o cu mare stil

Ludmila Corlateanu spunea...

missi, faptul ca nu m-am calificat nu inseamna ca nu pot sa ma exprim referitor la cine cred eu ca ar merita sa se califice din cei 4 care s-au calificat, sau ba?... Andra nu s-a plafonat, ba chiar a venit cu idei moderne, conform ultimilor tendinte si (atentie, pt ca noua ne este rusine de tot ce este inspirat din folclorul Romanesc) foarte originala. Si aici nu este nimic personal. Nu le cunosc indeaproape nici pe Laura si nici pe Andra. Eu am analizat doar ce am vazut, si ce cred ca s-ar vinde de minune la un targ international. Din ce am observat eu la aceste targuri, este ca designerii din toata lumea au mai mult succes daca creeaza colectii inspirate din zona folclorica de unde vin ei. (eu nu am acest dar, din pacate)
Colectia Laurei este ceva ce am vazut de foarte multe ori.
missi, cati ani ai?