nana la poponetz ZF-ului!

| |
**ştirea n-a apărut încă nicăieri. semn ca revistele mele ruleazăăă, hehe




Vremea de criză e vremea brandurilor agresive, supercreative. În România, 2009 e anul Desigual - un brand-complice, care promite consumatorului dezinhibiţie, distracţie, bucurie. Urmând reţeta „Fun&Profit”, grupul de francize Solmar se va îngriji pe piaţa locală de ascensiunea brandului spaniol - câştigător al Oscarului retailului în 2008.

Primul magazin Desigual de pe piaţa locală se deschide în iulie, în Băneasa Shopping City – ground floor, în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Solmar urmăreşte promovarea noului nume din portofoliul său în special prin evenimente neconvenţionale.

Câştigător al premiului Mapic EG Retail în 2008, cunoscut ca Oscarul retailului, Desigual se remarcă prin designul inedit al spaţiului de vânzare realizat de artişti de stradă, superprovocator pentru imaginaţia consumatorului, dar şi prin atitudinea superpozitivă pe care o transmite clienţilor prin designul pieselor vestimentare.

Hainele ce poartă marca brandului spaniol sunt un cocktail de culori îndrăzneţe, broderii exuberante, desene de mână, accente grafice şi colaje cu fotografii din viaţa de zi cu zi, special pentru a exprima complicitatea cu consumatorul.

La nivel mondial, brandul Desigual e prezent în peste 4.000 de magazine din 60 de ţări. Franţa şi Italia sunt pieţe pe care spaniolii le-au cucerit rapid cu conceptul lor vesel de magazin, iar Scandinavia, Rusia, America de Nord şi Orientul Mijlociu sunt zone în care ei şi-au propus să se lanseze în 2009-2010.

Compania, cu sediul în Barcelona şi cu peste 1.000 de angajaţi, a înregistrat în anii 2000 creşteri anuale de 40%. În 2008, Desigual a vândut şase milioane de articole în întreaga lume.

2 reactii:

Ludmila Corlateanu spunea...

pe Desigual i-am descoperit la CPD Dusseldorf in 2008 si pe urma i-am vazut mai potenti la Who's Next in 2009 iar acum vad ca au cucerit lumea. Bravo lor. E bine de stiut ca o astfel de campanie publicitara nu este ieftina.
ceea ce mi-a placut la ei este stilul care intr-adevar e desigual :) (un mix de Etro+Diesel+Zara)

Unknown spunea...

hey, multu pt vizita la buro de ieri! promit sa apar si eu sa te.nseninez la atelier, sa mearga munca mai cu spor! :)

iti doream eu la un moment dat sa ai la main verte.. ei, Mila, acum, in context, iti doresc sa fii forevar desigual!!